Danstud – specialistul de care ai nevoie!

Ai nevoie de diverse lucrari de instalatii, de lucrari pentru amenajarea unui spatiu comercial ori de lucrari pentru finisarea unei cladiri de birouri sau o hala industriala? Esti in cautarea unui partener care sa iti poata realiza o casa la cheie, din lemn sau din zidarie? Vrei lucrari de amenajari exterioare, placari de terase ori diverse fatade estetice ?dan

Nu stii la cine sa apelezi pentru a-ti monta parchetul, marmura, faianta, gresia ori sa-ti execute diferite lucrari de zidarie, tencuieli, placari pardoseli si pereti ? Atunci apeleaza cu incredere la compania Danstud din Studina, judetul Olt, firma aflata de 10 ani pe piata constructiilor romanesti !

Datorita vastei experiente pe care o are in domeniul constructiilor, firma Danstud iti ofera tine servicii profesionale de amenajari interioare si exterioare, dar si in domeniul constructiilor civile sau industriale.

Un loc aparte in oferta companiei Danstud il ocupa tocmai constructiile industriale, acestea fiind realizate la standarde europene de calitate. In portofoliul firmei Danstud vei gasi numeroase lucrari de amploare executate in diferite locatii din Bucuresti si Pitesti, calitatea acestora fiind recunoscuta de toti specialistii in domeniu.

Daca vrei un expert care sa iti realizeze diverse lucrari pentru constructii sau cladiri de birouri, instalatii, fabrici sau hale industriale, daca vrei sa iti amenajezi sau finisezi spatiile comerciale, indiferent de marimea acestora, alege cel mai bun colaborator de pe piata, firma Danstud din Olt!

Toate lucrarile de constructii industriale pot fi executate fie pe structuri de lemn, fie pe structuri de beton sau zidarie, in functie de cerintele beneficiarilor, calitatea acestora fiind garantata. In plus, preturile practicate sunt printre cele mai mici de pe piata !

Apeland la colaborarea cu compania Danstud Olt beneficiezi de o varietate de servicii de calitate:

  • Amenajari exterioare : placari exterioare, terase, fatade estetice
  • Amenajari interioare : lucrari de compartimentari din zidarie sau tip rigips, tencuieli, zugraveli, gleturi, placari pentru pardoseli scari si pereti cu gresie, faianta, marmura, granit, montaj caramida sticla tip Nevada, montaje electrice, montaje sanitare, montaj parchet clasic sau laminat, montaj tamplarie exterioara sau interioara, decoruri din rigips, metal, inox sau PAL
  • Constructii de case la cheie : case de zidarie, case mixte din lemn si zidarie, case de vacanta
  • Diverse constructii industriale : instalatii, amenajari, finisari spatii comerciale, cladiri de birouri, fabrici si hale industriale.

Experienta si calificarea personalului, competenta profesionala a sefilor si dirigintilor de santier, ca si cea a coordonatorilor de proiect, asociata cu exigenta inginerilor tehnici si-au spus cuvantul  de-a lungul timpului. Compania Danstud este o firma recunoscuta pentru calitatea lucrarilor executate si profesionalismul angajatilor, graficul de planificari, termenele de executie si costurile reale de executie fiind intotdeauna respectate !dan1

De ce sa nu profiti acum de oferta Danstud?

Pentru proiecte finalizate la timp, in conditii speciale si la preturi minime, alege colaborarea cu un specialist in domeniu si profesionalismul de care ai nevoie!

Alege partenerul ideal, alege constructiile industriale Danstud !

Contact :

Judeţ: Olt
Localitate: Studina
Telefon: 0248 541 159 | 0249 541 258

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.