Dany’s Electric Workshop – atelierul oricarei masini

Dezmembrari-autoNumarul masinilor de pe soselele tarii noastre a crescut considerabil de la an la an dupa caderea regimului comunist, ajungand astazi la incredibila cifra de 5 milioane de unitati. Daca pe de o parte aceasta densitate a masinilor da o nota pozitiva nivelului de trai, pe de alta avem si o serie de elemente negative care ne dau de gandit serios. Astfel, traficul rutier a devenit una dintre cele mai mari probleme pentru toti romanii. Nu doar pentru soferi, care stau ore intregi in trafic in drumul catre serviciu sau catre alte destinatii, dar si pentru pietoni.

Majoritatea dintre noi ne confruntam in fiecare zi cu blocaje in diferite parti ale orasului, cu zeci de masini care de abia reusesc sa inainteze cativa metri in jumatate de ora. Pe langa aceste blocaje, sosele proaste din Romania conduc si la accidente extrem de grave, soldate de cele mai multe ori cu victime omenesti. Numai anul trecut in Romania au pierit peste 2.000 de persoane, un bilant care creste numarul victimelor inregistrate in ultimii 10 ani la peste 25.000 de oameni. Pe de alta parte, exista si zeci de mii de accidente minore, insa soldate cu pagube materiale extrem de costisitoare pentru orice posesor de autoturism.

Daune ale autoturismelor mai pot proveni si in sezonul rece, atunci cand multe dintre piesele masinii cedeaza in fata frigului. Totodata, miile de gropi de pe sosele nationale, judetene si europene ii fac pe majoritatea dintre soferi sa mearga mult mai des decat si-ar dori la un service sau la un magazin destinat pieselor auto. In special in al doilea caz, soferii trebuie sa scoata din buzunar sume foarte mari de bani, intrucat piesele noi sunt destul de piperate la pret. Exista insa si o alternativa la achizitionarea pieselor noi: firmele de dezmembrari. O firma in acest domeniu la care puteti gasi orice produs pentru masina dumneavoastra este Dany’s Electric Workshop din Arad.

Infiintata in anul 2008 si cu desfasurarea activitatii in Arad, aceasta firma are ca obiect de activitate importul si distributia de componente si accesorii auto din dezmembrari. Piesele sunt dedicate tuturor marcilor intalnite pe piata romaneasca: Ford, BMW, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda etc.

Ganditi-va bine atunci cand aveti nevoie de o piesa de schimb!

Inainte de a ajunge intr-un magazin cu piese noi, insa extrem de scumpe, parcurgeti un drum la Dany’s Electric Workshop. Firma din vestul tarii comercializeaza piese din dezmembrari auto provenite din import. Toate produsele sunt de la autovehicule realizate dupa anul 2000, astfel ca starea in care se afla este una foarte buna si va poate solutiona rapid orice defect. Aceste piese sunt in proportie de 100% functionale si se pun spre vanzare la un pret mai mic decat cel obisnuit in magazinele de profil.

Dintre piesele pe care le puteti achizitiona de la societatea Dany’s Electric Workshop se numara: airbag-uri, faruri, bara fata radiator, apa radiator, clima,  radiator intercooler, ventilator, aripi fata capota, bara spate, calandru motor 2.4 td turbo, injectoare, alternator, electromotor.

Datele de contact:

Comuna Vladimirescu, str. V. Milea, nr. 128, Județ Arad

Mobil: 0745 672 073  sau  0744 124 606

E-mail: dani_electric2000@yahoo.com  |  contact@danysauto.ro

ORAR, Luni-Vineri: 09.00 – 17.00

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.