Best Decor Idea – Solutii de iluminat economice, eficiente si de calitate

Sunteti in cautarea unoledr solutii eficiente de iluminare a locuintei dumneavoastra? Aveti impresia ca actualele corpuri de iluminat sunt demodate, functioneaza defectuos sau pur si simplu vreti sa le schimbati cu altele mai bune? Vreti sa va achizitionati corpuri de iluminat foarte eficiente, moderne si economice? Am o veste buna pentru dumneavoastra. Solutia vine din partea companiei Best Decor Idea. Ideile firmei se transforma in solutii practice de iluminare care vor da locuintei dumneavoastra un aer cald si, in acelasi timp, va vor oferi numeroase avantaje. Corpurile de iluminat cu led-uri comercializate de compania Best Decor Idea se potrivesc oricarui spatiu rezidential sau nerezidential .

Care sunt avantajele corpurilor de iluminat cu led-uri comercializate de  compania Best Decor Idea?

In primul rand, cuvantul LED este o abreviere de la Light Emitting Diode. Practic, un led este un tip de dioda care emite un fascicul de lumina la trecerea curentului electric prin aceasta. In comparatie cu metodele traditionale de iluminare (ma refer la becul incandescent, cu halogen si asa zisele “becuri economice”), corpurile de iluminat cu led-uri ofera foarte multe avantaje. In continuare va voi prezenta doar cateva dintre acestea:

  • Daca ne referim la durata lor de viata, trebuie sa stiti faptul ca aceasta poate fi de 50 de ori mai lunga decat cea a becurilor incandescente sau a celor cu halogen;
  • Rezistenta becurilor led reprezinta un alt punct forte al acestora datorat lipsei filamentelor care se pot deteriora foarte rapid;
  • Asa numita “lumina rece” produsa de becurile led inseamna faptul ca acestea nu se incalzesc atunci cand sunt in functiune. In cazul becurilor incandescente, 10% din energia consumata de acestea este transformata in lumina, restul fiind transformata in energie, pe cand becurile led transforma 90% din energie in lumina.
  • Calitatea luminii emise constituite un alt avantaj important, aceasta fiind mult mai puternica. Becurile led emit fascicul de lumina de 100 lumeni / w, pe cand becurile incandescente doar 15 lumeni /w;
  • Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestor corpuri de iluminat cu leduri este referitor la consumul de energie, acesta fiind cu pana la 5 ori mai redus decat in cazul sistemelor de iluminare clasice.

Pentru fiecare produs in parte, compania bucuresteana ofera garantie de functionare de 2 ani si o fisa tehnica. Corpurile de iluminat cu leduri se pot monta foarte usor in orice casa, datorita conceptului modern de instalare cu care sunt prevazute. Din gama de produse fac parte peste 50000 de produse, astfel incat clientii sa poata alege exact ceea ce se potriveste pentru locuinta lor.

Infiintata in anul 2001, compania Best Decor Idea are ca domeniu de activitate comercializarea unei game foarte variate de corpuri de iluminat si foarte multe accesorii pentru acestea. Comercializarea lor se face pe platforma online a site-ului, clientului beneficiind de o interfata foarte prietenoasa unde poate adauga in cos si comanda obiectele de iluminat cu led preferate.

Date de contact:

Denumirea firmei: Best Decor Idea;led

Numar de telefon: 0724 341 946;

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.