New Design Composite – valoarea face diferenta!

Esti in cautarea celor mai bune izolatii termo, fono sau hidro-ignifuge?

Ai nevoie de cabine si toalete ecologice, rezervoare, sedimentatoare sau camine pentru apa, la cele mai bune preturi?

Vrei sa colaborezi cu o firma profesionista, care sa-ti asigure transport intern, international si transport agabaritic, curse tur-retur, din si catre orice destinatie?

Atunci compania New Design Composite din localitatea Pitesti este solutia de care ai nevoie!New Design

Firma produce si comercializeaza produse realizate din rasini poliesterice nesaturate, armate cu fibra de sticla si materiale compozite sau spuma poliuretanica rigida (PAFS).

Cu experienta in domeniu, New Design Composite s-a detasat in fata concurentei, ea oferindu-le partenerilor sai de afaceri solutii profesionale si produse de calitate, inovatoare.

Responsabilitate, flexibilitate, eficienta, eficacitate – sunt doar patru dintre calitatile ce recomanda compania drept un partener serios, ideal pentru afacerile reusite.

Oferta New Design Composite este variata, serviciile si produsele oferite clientilor fiind diverse:

 • Cabine modulare
 • Rezervoare supraterane si rezervoare subterane
 • Izolatii termo, fono si hidro-ignifuge
 • Transport intern, international si transport agabaritic – cursele sunt tur-retur, din si catre orice destinatie
 • Toalete ecologice
 • Sedimentatoare si Scrubere
 • Camine put apa
 • Suprastructuri Dacia 1304/1305 Pick-Up si Drop-Side, Dacia Double Cabine 1307, Dacia Logan Pick-Up
 • Paravanturi auto
 • Containere depozitare deseuri
 • Fose, statii de epurare, filtru percolator aerob si anaerob
 • Separatoare de grasimi, amidon si particule inerte, separatoare –deznisipatoare de uleiuri minerale

New Design 2Cabinele modulare pe care le gasiti in oferta New Design Composite sunt ideale de folosit in diverse situatii, pretul acestora fiind accesibil tuturor.

Produsele sunt recomandate in destinatii multiple: gherete de paza, tonete de vanzare, fabrici, informatii, servicii, puncte de lucru, puncte de control ori birouri. Realizate din panouri din placi duble de poliester, armat cu fibra de sticla. cabinele modulare purtand marca New Design Composite sunt injectate la interior cu spuma poliuretanica ce asigura o izolare perfecta, structura obtinuta fiind una de tip „sandwich”.

Produsele va confera un grad ridicat de izolare fonica si termica, acestea fiind  protejate coroziv, dar si impotriva razelor solare, prin invelisul dotat cu un pigment special.

Usile si ferestrele unei cabine modulare sunt realizate din profile de aluminiu, vopsite de personalul calificat al New Design Composite in camp electrostatic, culorile ramanand la aprecierea clientilor.

Cabina are in dotare sigurante automate, prize, lampi, armaturi si intrerupatoare, in plus utilandu-se si cu instalatie telefonica.

Pentru cei care au nevoie de realizarea unui complex de constructii, New Design Composite recomanda folosirea mai multor cabine modulare, acestea putandu-se racorda la retelele de alimentare cu apa ori de canalizare, dar si la reteaua electrica.

New Design Composite comercializeaza mai multe tipuri de cabine modulare:new design 1

 • Modelul 1515 – cu dus si toaleta individuala (inclusiv dotarile standard: oglinda, suporti pentru prosoape, hartie igienica, sapun lichid)
 • Modelul 1527 – cu doua toalete individuale – oglinda, chiuveta si celelalte dotari standard (suporti diversi)
 • Modelul 1527 – birou si toaleta individuala – biroul poate fi utilizat in functie de necesitatile clientului (cabina bilete, cabina paza), fiind dotat cu instalatie electrica si telefon
 • Modelul 2727 – un model nou, ideal pentru birou de santier, cu toaleta individuala amplasata in interior, fapt ce confera un grad ridicat de confort

Trebuie mentionat faptul ca toate cabinele modulare fabricate de firma New Design Composite sunt foarte rezistente, durabile, se intretin usor, fiind disponibile intr-o gama variata de dimensiuni si culori.

De ce sa alegi New Design Composite? Pentru ca valoarea face diferenta, valoarea creaza dependenta!

Contact:

Judeţ: Argeș
Localitate: Pitești
Adresa: Bulevardul Petrochimistilor, nr 45
Telefon: 0248 217 850
Fax: 0248 615 050

La contactarea firmei, nu uitati sa mentionati faptul ca ati descoperit-o pe zoom-biz.ro! Astfel veti avea parte de cel mai bun pret!

 Citeste alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.