Despre tencuiala decorativa!

tencuiala decorativaTencuielile decorative sunt din ce in ce mai utilizate de beneficiari si de designeri, avand numeroase avantaje. Tencuiala decorativa fie ca este acrilica, siliconica, silicata sau texturata este un produs profesional, de o calitate exceptionala. Ea este destinata aplicatiilor generale, putand fi folosita atat in cazul aplicatiilor casnice, cat si in cazul celor de anvergura. Tencuiala decorativa ofera un aspect deosebit al suprafetelor. Astfel de tencuiala decorativa confera diferite efecte a zidariilor exterioare si interioare. Produsele se remarca prin rezistenta superioara la intemperii, atacul mucegaiurilor si imbatranire, dar si prin calitatile de autocuratare.

Tencuielile sunt disponibile in mii de culori prin nuantare pe masini de curatat. Cu ajutorul colorantilor RAL COLOR se poate obtine un numar nelimitat de nuante. Pentru mentinerea calitatii, produsul se pastreaza in ambalajul original, inchis etans. Produsele tencuiala decorativa sunt pe baza de rasini acrilice sau siliconice, aditivi, pigmenti de culoare si adaosuri de apa. Oferite la un raport bun calitate-pret, produsele se utilizeaza pentru protejarea, acoperirea si finisarea decorativa a suprafetelor din beton situate la exterior.

Avantajele tencuielii decorative!

Tencuiala decorativa prezinta aderenta deosebita la suport, asigura o putere mare de acoperire, aplicare si intretinere usoara, precum si timp de uscare redus si lavabilitate. Astfel de produse confera o rezistenta buna la intemperii, socuri, zgariere, uzura, actiunea mucegaiurior si bacteriilor si la intemperii. Tencuiala decorativa ofera permeabilitate la vapori, dar si impermeabilitate la apa. Tencuiala decorativa siliconica este un produs cu o mare elasticitate, utilizat in special la constructiile noi. Tencuiala de acest tip are calitatea de a nu se fisura decat foarte greu si in plus nu permite murdariei sa adere la suport. Tencuiala decorativa silicatica este un produs mineral, profesional, avand functii de autocuratare, foarte rezistente la intemperii si ultraviolete, cu aspect mat sau striat. Tencuiala decorativa de soclu are in compozitie granule colorate de quartz care ofera suprafetei un aspect decorativ marmorat, dublat cu o rezistenta foarte mare la intemperii si infiltratii.

Tencuielile decorative asigura o stabilitate superioara a pigmentului, precum si o rezistenta buna la mucegaiuri si bacterii. Suprafetele pe care se aplica tencuiala trebuie sa fie rezistente, curate, plane si fara denivelari. Nu se recomanda amestecarea produsului cu alte produse similare. Pentru mai multe informatii despre aceste produse, utilizarea si avantajele lor, apeleaza la profesionistii firmei. Acest tip de produse se aplica si intretin usor, iar timpul de uscare este redus.

Sfaturi de la profesionisti!

Indiferent de tipul de tencuiala decorativa, trebuie sa se tina cont de instructiunile de fisa tehnica la fiecare aplicare. Tencuiala acrilica, tencuiala silicatica, tencuiala siliconica sau tencuiala de soclu sunt produsele care vor oferi un aspect unic casei tale si va impresiona nu numai prin aspect, dar si prin rezistenta conferita la diferiti factori. Pregatirea tencuielii decorative, ca produs si a suprafetelor pe care este aplicata, reprezinta etape indispensabile pentru a obtine cele mai bune rezultate in acest domeniu. Mai mult, aplicarea produsului pe suprafata se face numai dupa pregatirea corespunzatoare a acesteia, indiferent daca este noua sau a mai fost vopsita.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.