Detergenti industriali calitate Mopeka

Detergenti industriali  calitate MopekaCuratenia este esentiala pentru viata si pentru sanatatea fiecarui om si tocmai de aceea curateniei trebuie sa i se acorde o atentie sporita. Pentru obtinerea curateniei dorite s-au inventat fel si fel de substante menite unei cat mai bune igienizari a locuintei. Si pentru ca marea majoritate a timpului o petreci la lucru, firmele s-au specializat si pe crearea de detergenti, asa numiti industriali, care au o putere mai mare de curatare si sunt destinati spatiilor mai mari si mai predispuse acumularii de murdarie. O astfel de firma este Mopeka si ea iti pune la dispozitie o gama variata de produse, astfel incat satisfactia este garantata.

Despre Mopeka Impex

Mopeka Impex a luat nastere in Timisoara inca din anul 1993. Domeniul principal de activitate al companiei este producerea si comercializarea de detergenti industriali, destinati uzului casnic sau diferitelor industrii.
Societatea a obtinut si certificari, ISO 9001/ 2008 si ISO 14001/2005, astfel incat calitatea produselor sale este garantata. Toate produsele Mopeka sunt confectionate din materie prima de foarte buna calitate, respectand astfel standardele europene.
Mopeka este mereu in pas cu cerintele si nevoile cumparatorilor sai si colaboreaza activ cu numeroase institutii de cercetare din acest domeniu, atat din tara, cat si din strainatate.
Personalul calificat, profesionalismul si promptitudinea sunt doar cateva calitati care au reusit sa mentina firma Mopeka Impex in fruntea celor mai cautate si mai apreciate companii din domeniul curateniei.


Produse Mopeka Impex

Mopeka Impex comercializeaza o gama variata de produse de calitate:
1. Sapunuri lichide;
2. Detergenti;
3. Detartranti si degresanti;
4. Agenti de albire si emoliere;
5. Produse destinate cosmeticii auto;
6. Producatori de detergenti industriali si ignifuganti;
7. Produse destinate uzului casnic.

Detergentii industriali Mopeka Impex

Mopeka Impex se ocupa atat de cercetarea, dezvoltarea, producerea, cat si de comercializarea de detergenti industriali, care sunt ecologici si au laDetergenti industriali  calitate Mopeka1 baza agenti activi de suprafata.
In acest an Mopeka a realizat primul detergent lichid configurabil, care este destinat masinilor de spalat. Este un produs ecologic 100%, fiind biodegradabil. Se stie ca detergentii sunt utilizati la scara larga peste tot in lume si de aceea Mopeka a dorit sa ofere consumatorilor sai un produs de calitate, dar care sa fie prietenos cu mediul inconjurator.
Pe langa aceasta noutate, Mopeka mai comercializeaza o gama variata de sapunuri lichide: cu glicerina, cu efect dezinfectant, sidefate sau nesidefate sau destinate uzului casnic.
Sapunul cu glicerina are la baza agenti de suprafata anionici si agenti de protectie a pielii, glicerina, parfum si conservanti. Este un produs biodegradabil, ce se dizolva repede in apa rece. Acest produs este destinat spalarii pe maini atat pentru locurile publice, hoteluri, cat si pentru propria ta familie.
Sapunul lichid dezinfectant are la baza agenti de suprafata cationici si neionici. Se dizolva si el usor in apa rece. Este destinat dezinfectarii mainilor prin spalare de minim 30 de secunde cu o cantitate mica de produs. Efectul antibacterian a fost testat.
Detergentii pot fi pentru vase (cu glicerina sau concentrati), pentru masinile de spalt vase, pentru gresie, faianta si pavimente, pentru geamuri, suprafete melaminate, covoare sau parbriz.
Detartrantul poate fi lichid, pasta sau gel. Agentii de albire pot fi simpli sau parfumati. Mopeka mai comercializeaza si balsam emolient de rufe si produse desinate special pentru masini.

Atunci cand cauti detergenti industriali de calitate superioara apeleaza cu incredere la Mopeka Impex!

Poti citi articole interesante si aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.