July 14, 2024
Casa si Gradina Utile

Dezinfectie – agentii patogeni nu mai reprezinta un pericol!

  • ianuarie 28, 2019
  • 3 min read
Dezinfectie – agentii patogeni nu mai reprezinta un pericol!

Dezinfectia este o metoda prin care se distrug in mediul fizic inconjurator, formele adulte a microbilor din aer, de pe tegumente, obiecte si instrumente. Aceasta are scopul de a preveni si combate infectii si boli transmisibile.

Pentru realizarea ei, se utilizeaza agenti fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) si chimici, in functie de fiecare caz in parte.

Specialistii companiei noastre va asteapta cu interes solicitarile pentru a le solutiona in cel mai scurt timp.

Procedura este recomandata a se efectua in mod regulat pentru o igienizare si decomtaminare eficiente. Astfel, se impiedica cu succes, transmiterea de boli si infectii periculoase.

Oricand aveti nevoie de servicii dezinfectie, va stam la dispozitie!

Dezinfectia, la fel ca si deratizarea si dezinsectia, trebuie realizata in mod periodic, de catre firme specializate, ce utilizeaza produse si tehnologii eficiente, sigure si inovatoare. Cele pe care le foloseste echipa noastra, sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii si au un spectru larg de actiune asupra principalilor agenti patogeni, avand si actiune virucida, bactericida, fungicida, sporicida.

Societatea noastra se bucura de aprecierea si fidelitatea clientilor datorita interventiilor prompte, responsabile si cu rezultate de exceptie, pe care le-au realizat in decursul timpului.

Va asteptam si pe voi sa va bucurati de servicii dezinfectie, ireprosabile, la costuri corecte si rezonabile.

Importanta acestor operatiuni dezinfectie

In mod cert, operatiunile dezinfectie au o importanta uriasa in asigurarea unui mediu igienizat si decontaminat astfel incat starea de sanatate a persoanelor care utilizeaza spatiul respectiv, sa nu fie pusa in pericol, sub nicio forma.

Este, de asemnea, esential, sa va asigurati ca alegeti parteneriatul cu o companie specializata, cu experienta, care se ghideaza dupa principii bine stabilite. Despre noi va putem spune ca indeplinim toate aceste criterii si detinem multe alte atribute pentru care merita sa fim colaboratorul vostru in ceea ce priveste serviciile dezinfectie, dar nu numai.

Modalitatile prin care se poate realiza dezinfectia, sunt multiple, de aceea ele se aleg la fata locului, cu acordul clientului, in functie de ceea ce se preteaza cel mai bine si ce promite cele mai bune rezultate. Spre exemplu, putem efectua operatiuni: pulverizare cu pompe de joasa sau mare presiune, nebulizare si termonebulizare cu generatoarele de “ceata calda” etc.

Un alt aspect ce trebuie mentionat, este ca puteti opta pentru operatiuni dezinfectie profilactica ce au rolul de a distruge eventualii germeni patogeni, sau pentru operatiuni dezinfectie terapeutica ce combat bolile parazitare sau infectioase.

Daca aveti nevoie de mai multe detalii cu privire la serviciile pe care le oferim sau la alte aspecte de interes, nu ezitati sa ne contactati.

Contactati-ne cat mai repede pentru a beneficia de operatiuni dezinfectie, ca la carte!

servicii dezinfectie

Suntem o firma serioasa, una dintre cele mai bune atunci cand vine vorba de servicii D.D.D. – deratizare, dezinfectie si dezinsectie, asa ca daca ne veti alege ca si partener pentru furnizarea acestora, satisfactia voastra va fi maxima din toate punctele de vedere, asa cum s-a intamplat si in cazul clientilor nostri de pana acum, deloc putini la numar.

In ceea ce priveste preturile pe care le practicam, puteti sta linistiti, intrucat acestea sunt accesibile, calculate in mod transparent.

DATE CONTACT

WEBSITE: https://deratizarebucuresti.ro

TELEFON: 0724355711 | 0744843852  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.