June 15, 2024
Utile

Dezinsectie – actiune eficace si rapida fara substante toxice

  • martie 19, 2019
  • 3 min read
Dezinsectie – actiune eficace si rapida fara substante toxice

Prin dezinsectie firma noastra raspunde nevoilor dumneavoastra de prevenire a raspandirii insectelor daunatoare precum si de combatere a acestora. Venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii de exceptie executate de catre adevarati profesionisti in domeniu. Ne adaptam cu usurinta solicitarilor dumneavoastra si ne desfasuram munca atat in spatii interioare  cat si in cele exterioare. In acest fel veti putea trai sau lucra intr-un mediu curat deoarece veti avea un plus de igiena si confort. Si pentru sanatatea clientilor nostri ocupa un loc important pentru noi depunem toate eforturile pentru a va sti in siguranta. Daunatorii pot imprastia microbi in aer si se pot raspandi boli, iar acest lucru este de nedorit. De aceea, intervenim noi cu o echipa calificata care este in masura sa indeparteze toate aceste probleme.

Ne bazam pe faptul ca implementam tehnici moderne si folosim substante eficiente  pentru a asigura clientii ca au facut cea mai buna alegere. Noi raspundem pentru tot ceea ce facem deoarece consideram ca este datoria noastra sa ne tratam clientii cu respect si sa ne respectam promisiunile facute fata de ei. Realizam un numar mare de lucrari in incinta birourilor, depozitelor, magaziilor si in scoli, spitale si restaurante. Folosind doar materiale performate interim convingerea ca rezultatele obtinute vor fi cele mai eficiente La solicitarea clientului, ne deplasam oriunde este nevoie de noi, deoarece orice provocare reprezinta un nou inceput.

Actiunea de dezinsectie – absolut obligatorie

Pentru un mediu curat si sanatos, alegeti sa colaborati cu Livrig D.D.D. pentru a beneficia de serviciul de dezinsectie la preturi competitive.

Faptul ca ne imbunatatim in mod constant metodele de lucru si ne adaptam la tehnologiile moderne care apar am reusit sa ne facem cunoscuti pe scara larga si apreciati in acelasi timp. In plus, lucram doar cu un personal bine pregatiti care da dovada de profesionalism si seriozitate de fiecare data. In acest fel avem certitudinea ca rezultatele oferite vor depasi cu mult nivelul asteptarilor clientilor nostri.

Procedura de dezinsectie – conform unui plan riguros

Prin actiunea de dezinsectie combatem si prevenim raspandirea insectelor, rozatoarelor dar si germenilor patogeni, care pot face insemnate pagube materiale si pot imbolnavi un numar mare de oameni.

Respectam normele legale pentru ca suntem o firma autorizata sa prestam astfel de servicii. In tot ceea ce facem, tinem cont de specificatiile clientilor nostri pentru ca ne dorim ca operatiune desfasurata sa fie pe placul lor. In timpul efectuarii lucrarii de dezinsectie personalul nostru este echipat corespunzator cu masti, manusi, ochelari, halate, genti si tot ceea ce trebuie deoarece este necesar sa se integreze normelor exacte de protectie a muncii.Va asiguram de faptul ca totul se va desfasura in cele mai bune conditii si nu veti avea nici macar o urma de regret ca ati ales sa colaborati cu noi. Asadar, nu mai stati pe ganduri si contactati-ne imediat pentru a primi o cotatie corecta de pret pentru ca noi va punem la dispozitie sfaturi practice si utile care sa va faca alegerea mult mai usoara.


WEBSITE: https://deratizarebucuresti.ro

TELEFON: 0768-916-512

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.