Dinamometre medicale de specialitate si la preturi avantajoase oferite de Help Devices Activ

Domeniul medical este un domeniu extrem de vast ce cuprinde numeroase ramuri de activitate. Pentru fiecare ramura sunt necesare insa dispozitive medicale de specialitate, prin intermediul carora medicii pot diagnostica o boala, pot trata anumite afectiuni si pot gestiona cu rapiditate anumite situatii de risc ce necesita decizii sigure si imediate. De aceea, companiile ce lucreaza in domeniul medical trebuie sa detina parteneriate de incredere si sigure cu furnizori de aparatura medicala. Un astfel de furnizor poate fi Help Devices Activ, o companie de renume pe piata de profil din Romania.

Printre produsele comercializate de Help Devices Activ se numara si dinamometrele medicale. Aceste dispozitie sunt extrem de importante in special in procesul de recuperare medicala. Dinamemetrele medicale inregistreaza forta musculara a persoanelor cu discapacitati ce fac miscari manuale limitate. Astfel, un proces de recupereare de acest gen este des intalnit in cazul diverselor accidente, a anumitor afectiuni, in urma unor interventii chirurgicale, etc.

In principiu, dinamometrele medicale inregistreaza forta mainii oferind informatii importante doctrilor care vor decide ce fel de tratament se va aplica in fiecare caz in parte. Dinamometrele medicale sunt utilizate in principiu in medicina sportiva, medicina muncii sau in chirurgie. Aceste aparate pot fi de doua feluri si anume: dinamometru pentru deget care masoara si monitorizeaza, prin intermediul degetelor, forta mainii si dinamometru hidraulic pentru mana ce se poate regla in 5 pozitii de prindere.

Help Devices Activ comercializeaza produse versatile, usor de folosit, de a caror calitate si functionalitate va veti putea bucura o peioada lunga de timp. Dinanometrele sunt de cea mai buna calitate, sunt precise si vin cu garantie proprie ceea ce inseamna ca in caz de defectiuni, produsele vor fi inlocuite in cel mai scurt timp posibil.

Help Devices Activ isi are sediul in Bucuresti, fiind o companie a carei activitate se desfasoara in domeniul comercializarii aparatelor si dispozitivelor medicale, folosite in operatiuni de tratare si recuperare, precum si a produselor destinate persoanelor cu nevoi speciale. In prezent compania este parteneruld e incredere al multor unitati medicale din tara, oferind produse de calitate la preturi avantajoase. Printre aparatura comercializata amintim: echipamente recuperare pasivo-activ, aparate electroterapie, scoliometru medical, aparate recuperare membre, platforma lift, aparate recuperare mers, carucioare pentru persoane cu nevoi speciale, dispozitive de masaj, produse termoterapie, aparate intretinere corporala si multe altele.

Dinamometrele medicale Help Devices Activ sunt performante, confectionate din materiale ce nu sunt periculoase pentru bolnavi, rezistente si eficiente datorita preciziei in masuratorile si inregistrarile efectuate. Astfel, aceste produse pot reprezenta un ajutor substantial in procedele de recuperare ale mainilor sau membrelor participand in mod direct la tratamentul anumitor afectiuni. In cazul in care doriti sa achizitionati dinamometrele medicale din cadrul companiei Help Devices Activ puteti accesa site-ul oficial al firmei unde o sa vizualizati lista completa a produselor oferite dar si informatii referitoare la activitate companiei sau la preturile practicate.

Help Devices Activ va sta la dispozitie si cu asistenta tehnica de specialitate dar si cu ajutor pentru achizitionarea produselor de care aveti nevoie. Reprezentantii companiei va stau la dispozitie cu infomatii suplimentare prin intermediul datelor de mai jos.

Help Devices Activ, date de contact

Mobil: 0724/342558
Tel: 021/3240083
Fax: 021/3240492
Fax: 0724 324 174
Baba Novac nr. 11; sector 3; Bucuresti
e-mail:office@helpdevices.ro
office@help-devices.ro
vanzari@helpdevices.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.