Dispozitive de Semnatura Topaz Gasiti la Acces Data Media Service

topaz-signaturegem-4x5-t-s751-hsb-rSemnatura digitala sau semnatura electronica efectuata cu ajutorul dispozitivelor de semnatura Topaz se face rapid, dar si sigur, oferind siguranta deplina si rapiditatea de transmitere a datelor.

La baza acestor dispozitive de semnatura marca Topaz sta un singur software sau un software impreuna cu un hardware. Semnatura electronica reprezinta un pachet de date de integrat in documentele sau mesajele transmise pe internet. Comparativ cu semnatura pe hartie, semnatura electronica nu poate fi falsificata si in plus, ea arata integritatea, autenticitatea, data si ora emiterii si semnarii documentului.

Semnarea se realizeaza doar pe un dispozitiv special, adica o aparatura cu software specializat, utilizat pentru a implementa datele de creare a semnaturii electronice. Daca sunteti in cautarea unui furnizor de astfel de echipamente si vreti sa aveti accesul la echipamente performante, cu minimum de investitii, apelati la Acces Data Media Service, companie ce are ca principal domeniu de activitate comercializarea echipamentelor de tehnica de calcul. In oferta acestei companii veti gasi imprimante, monitoare, tablete, scannere, servere, videoproiectoare, inclusiv, dispozitive de semnatura.

Ce este semnatura electronica?

Semnatura electronica reprezinta date in forma electronica, care sunt atasate sau asociate logic cu alte date in forma electronica si care servesc ca metoda de identificare. Aceasta procedura facila, moderna si iefina aduce dupa sine un set de avantaje majore. In primul rand, siguranta datelor transmise. Documentele si emailurile semnate electronic beneficiaza de garantia autenticitatii si integritatii.

Mai mult, prin semnatura digitala, semnarea si transmiterea documentelor se face cu un singur click, ceea ce inseamna costuri mai reduse si economii de timp. Prin aceasta rapiditate, semnatura digitala permite o comunicare imediata cu mediul extern, adica clienti, furnizori, institutii publice, etc.

Semnatura digitala este posibila (si autentica) doar pe baza unui dispozitiv care sa permita conectarea fie la calculatorul furnizorului de servicii de certificare, fie la calculatorul dumneavoastra, fie la alte calculatoare.

Experta in servicii de intretinere a echipamentelor de tehnica de calcul si in special a printerelor, aceasta companie va pune la dispozitie dispozitive de semnatura Topaz si SigLite.

Modelele comercializate au LCD interactiv ce ofera o zona larga de semnare, sunt rezistente la cele mai solicitante aplicatii, iar suprafata de atingere ofera performante excelente. Indiferent de modelul pe care il comandati, pachetul de livrare va contine suplimentar utilitarul pentru Microsoft Word, Microsoft Excel si Adobe PDF.

Dispozitive de Semnatura Topaz de la Data Media Service

Aceasta companie va pune la dispozitie, prin magazinul sau online, dispozitive de semnatura ce includ toate caracteristicile de inalta calitate pentru a captura eficient si cu usurinta semnatura electronica.

Cu un design modern, o tehnologie de top si un LCD interactiv, dispozitivele de semnatura sunt simplu de utilizat, simplu de purtat si usor de integrat. Conexiunea poate fi USB HID sau de alt tip.

Mai mult decat atat, echipa acestei companii va ofera suport tehnic gratuit si garantie de 1 an pentru orice dispozitiv de semnatura comandat.

Vizitati www.eadm.ro, consultati ofera in materie de dispozitive de semnatura si lasati-va cucerit de inovatie!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.