June 15, 2024
Casa si Gradina COMUNICATE DE PRESA

Diversitatea proiectelor de amenajare cu elemente obtinute prin debitare tabla din aluminiu cu plasma

  • august 31, 2020
  • 4 min read
Diversitatea proiectelor de amenajare cu elemente obtinute prin debitare tabla din aluminiu cu plasma

Procedeul de debitare tabla din aluminiu cu plasma nu este nou – insa tehnicile si designul in care elementele sunt realizate avanseaza periodic. Gratie inovatiei aparaturii de debitare tabla cu plasma, taierea si procesarea elementelor din aluminiu a devenit la fel de accesibila precum debitarea altor metale.  

Debitata corespunzator si prelucrata corect, tabla de calitate, utilizata cu alte materiale de executie, garanteaza o finisare impecabila diverselor proiecte: constructii rezidentiale, confectii metalice, constructii industriale, hale. 

Debitare cu otel vs. debitare tabla din aluminiu cu plasma – care ofera performante de exceptie?

Debitarea cu plasma poate fi realizata pe orice tip de metal conductiv, incluzand aluminiul si otelul. In cazul otelului, taierea este mai rapida, inclusiv pentru grosimi mai mari, comparativ cu aluminiul. De cealalta parte, debitarea cu plasma a tablei din aluminiu, este la fel de eficienta, pentru diferite grosimi, astfel incat rezultatul finit permite noi aplicatii si utilizari. 


De fapt, mult mai importanta este tehnica de lucru, aparatura utilizata si priceperea operatorilor, intrucat atat otelul, cat si aluminiul fac parte din gama materialelor optime pentru diferite proiecte de amenajare si decor, indeplinind criterii de exceptie: rezistenta, durabilitate, versatilitate, siguranta operarii, costuri avantajoase. 

Debitarea cu plasma a tablei din aluminiu este eficienta atunci cand procedurile de lucru specifice sunt corect aplicate, prin intermediul echipamentelor performante. In unele cazuri, debitarea cu plasma a aluminiului prezinta mai multe avantaje decat debitarea cu laser, spre exemplu: 

  • crearea elementelor potrivite pentru decoruri, amenajare – interior si exterior;
  • obtinerea elementelor din aluminiu utilizate inclusiv pentru confectionarea usilor pentru masini militare;
  • costuri eficiente, comparativ cu debitarea cu laser. 

In cazul debitarii cu plasma a aluminiului, ca si in cazul altor metale, este nevoie de grija in timpul procedurii de lucru. Spre exemplu, aluminiul poate dobandi o consistenta lipicioasa cand se incalzeste, fiind nevoie ca sursele de apa si aer comprimat sa fie conectate corespunzator si in permanenta la sistemul de debitare tabla aluminiu cu plasma. Un alt exemplu este legat de grosimea de debitare – atunci cand foile de tabla din aluminiu groase, este nevoie de ajustarile corespunzatoare, pentru a nu deteriora utilajul. 

Diversitate si creativitate – ce proiecte de amenajare pot fi realizate prin debitarea tablei cu plasma?

Unul dintre criteriile cheie pentru ca un material sa fie apreciat de producatori si clientii beneficiari atunci cand aleg elemente de amenajare si constructie este versatilitatea – posibilitatea integrarii in proiecte diverse. 

Din punct de vedere al caracteristicilor fizice, tabla din aluminiu prezinta o rezistenta ridicata si greutate redusa, devenind un aliat in realizarea elementelor de amenajare diverse. Mai apoi, durabilitatea pe care o confera prin elementele realizate reprezinta un avantaj al furnizorului – prin prisma calitatii oferite si un beneficiu de care se bucura clientii – o investitie pe termen lung. 

Asadar, elementele realizate prin debitare din aluminiu cu plasma se integreaza perfect in proiecte ample (cum sunt barierele pentru autostrazi), precum si in proiecte complexe (imprejmuiri si garduri speciale), dar si in proiecte de amenajare si decoruri speciale exterioare si interioare (crearea unui decor pentru casa scarii, balcon, terasa). 

Gard debitat cu plasma

MasterMetal – costuri avantajoase si consiliere pentru achizitia de elemente din aluminiu realizate prin debitare cu plasma 

Master Metal asigura consultanta in selectarea unui model optim pentru proiectul desfasurat de catre clienti, gratie dotarilor si a tehnologiei de ultima ora, operate de personalului instruit in permanenta. Acestea reprezinta garantia rezultatelor inedite, costuri optime si livrare la data comunicata.

In gama produselor comercializate vei regasi elemente obtinute prin debitare tabla din aluminiu cu plasma, pe care le poti folosi pentru proiecte de amenajare a locuintei sau a spatiului in care se desfasoara afacerea administrata: pentru imprejmuiri, decoruri creative pentru un spatiu dedicat serviciilor, spatiu comercial sau sediul unei firmei. 


Date de contact

Telefon – 0742 828 049

Mail – contact@mastermetal.ro 

Site web – www.mastermetal.ro 

Adresa – B-dul Metalurgiei, Nr.78 – Sector 4, Bucuresti

Program: Luni – Vineri, 8.00 – 17.00

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.