Divieto partenerul tau in inchirieri auto

carsIndispensabila activitatii de zi cu zi, masina este o solutie la care recurg tot mai multe persoane din dorinta de a castiga timp si de a se deplasa oriunde fara probleme. Utilitatea ei este de necontestat, mai ales daca ai un program incarcat care presupune multe drumuri dintr-un colt in altul al orasului, sau de ce nu, dintr-un oras in altul. Zilnic traficul din Romania este sufocat de cele peste 6 milioane de autoturisme. Dincolo de diversitatea marcilor sau a modelelor, masina este totusi un lux pe care nu multi  il pot avea. Caz in care esti nevoit sa circuli cu mijloacele de transport in comun aglomerate si mult prea lente.

Exista totusi o solutie la care recurg tot mai multi soferi datorita avantajelor pe care le ofera: inchirieri de masini. Pe piata sunt multe firme specializate care ofera variante avantajoase. Divieto este solutia ta. La noi gasesti masina ideala, cu ajutorul careia problemele tale dispar. Ai nevoie de o masina moderna, confortabila, care sa transforme condusul in placere? Nimic mai simplu. Divieto iti pune la dispozitie o gama diversificata de marci auto renumite. Printre modele se numara Renault Symbol 1,2 Mpi, Renault Symbol 1,4 Mpi, Dacia Logan 1,4 Mpi, Dacia Logan 1,6 Mpi, precum si Dacia Sandero 1,6 Mpi. Cu alte cuvinte, dispunem in parcul nostru auto de masini fiabile, recunoscute pentru calitatea si utilitatea lor. Divieto are solutia ideala, fie ca doresti o masina cu multi cai putere, fie ca iti doresti una pentru tine si familia ta.

Daca ai hotarat ca trebui sa inchiriezi o masina, este indicat sa cunosti anumite aspecte pe care aceasta le presupune. In primul rand stabileste nevoile tale,  verifica modalitatea de plata, solicita informatii despre durata minima a inchirierii, termenii in care se poate face rezervarea, precum si zona geografica acoperita. Cere informatii suplimentare despre documentele necesare pe care trebuie sa le prezinti pentru preluarea autoturismului inchiriat. Este recomandat sa cunosti detalii legate de starea tehnica a masinii, inainte de a semna pentru ea. Clientul trebuie sa faca dovada actului de identitate si a permisului de conducere iar predarea automobilului se face cu rezervorul plin, la fel ca atunci cand clientul ridica masina. Pe langa toate acestea trebuie sa garantati ca nu folositi masina in alte scopuri decat cele mentionate in contract.

In cazul in care inchiriezi o masina pentru a pelca intr-o vacanta bine meritata, si nu ai timp sau posibilitatea sa faci un itinerariu din care sa nu lipseasca cele mai importante obiective turistice din tara, Divieto iti ofera servicii de asistenta turistica. Noi iti vom furniza toate informatiile de care ai nevoie, inclusiv informatii rutiere. Vom recomanda trasee deosebite si obiective care nu trebuiesc ratate. Serviciile noastre nu se opresc aici, astfel iti putem garanta chiar si rezervarea la orice hotel, indifernt de pretentii.

Divieto este o companie timisoreana, infiintata inca din anul 1994, care s-a specializat in inchirieri masini din anul 2007. Personalul care lucreaza pentru noi este unul de incredere, cu experienta vasta in domeniu. Amabilitatea si respectul pe care noi le oferim clientilor nostri, ne-au propulsat in totul celor mai de incredere firme in inchrieri auto. Retine, cu Divieto ai parte de servicii de inalta calitate la preturi fara concurenta.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.