Dumistreli – Hale metalice industriale

Din punct de vedere hala metalicaarhitectural, o hala este un spatiu de dimensiuni foarte mari, inchis de pereti si de tavan. Halele sunt folosite in multe domenii industriale, de la industria constructiilor de masini, pana la industria alimentara.

Structura de rezistenta a halelor este formata din patru pereti si tavanul ce inchide spatiul in partea superioara a lui. Exista tipuri de hale construite fara  acesti pereti laterali, avand doar un acoperis sprijinit pe piloni de rezistenta. Tipul de hala se alege in functie de activitatea desfasurata in interiorul ei.

O hala industriala poate fi folosita pe post de hangar sau pe post de spatiu de depozitare a unor materiale sau a oricaror tipuri de obiecte.

Firma Dumistreli, cu locatia in Suceava, ofera clientilor solutii complete de constructii metalice. Chiar daca este infiintata de putin timp, 2010, firma suceveana a reusit rapid sa ajunga in topul firmelor din acest domeniu. Acest lucru se datoreaza integral profesionalismului si seriozitatii de care dau dovada membrii echipei Dumistreli. Dintre tipurile de constructii metalice proiectate, realizate si comercializate de firma suceveana enumeram urmatoarele: diguri metalice, balcoane metalice, garaje metalice, hale industriale metalice, poduri metalice, usi metalice si lista poate continua.

Ideea este simpla, firma Dumistreli poate realiza pentru dumneavoastra orice tip de constructie metalica, astfel clientului i se pot satisface si cele mai exigente cerinte in materie de constructii metalice.

In comparatie cu alte structuri de rezistenta, structurile metalice devin din ce in ce mai populare, datorita numeroaselor avantaje pe care acestea le prezinta:

  • Costul de realizare a unei structuri metalice este mult mai mic, in comparatie cu lemnul sau alte materiale;
  • Constructiile metalice pot fi personalizate in functie de nevoile si cerintele clientilor, firma Dumistreli avand echipament de ultima generatie pentru prelucrarea metalelor si transformarea lor in produse finite de inalta calitate;
  • Nu prezinta risc impotriva microorganismelor sau impotriva altor daunatori. Termitele, in cazul structurilor din lemn, afecteaza foarte mult constructiile din lemn.
  • Montarea constructiilor metalice se realizeaza foarte usor, nefiind nevoie de foarte multa mana de lucru, ca in cazul constructiilor din lemn;
  • Ideea este una relativ noua, incepand sa fie folosita chiar si pentru spatii de locuit;
  • In domeniile industriale, constructiile metalice asigura o rezistenta foarte buna si timpi de montare si demontare relativi buni;
  • Tratate cu anumite solutii, constructiile metalice realizate de firma Dumistreli vor avea o durata foarte lunga de viata si o buna rezistenta impotriva inamicului numarul unu al metalelor, coroziunea.

Halele metalice industriale realizate de firma Dumistreli sunt de foarte buna calitate si pot fi folosite atat in domeniul logisticii cat si ca spatii de depozitare pentru diferite marfuri.

Pe partea de productie, halele industriale metalice realizate de firma suceveana pot adaposti diferite liniihala metalica de productie din cadrul industriei constructoare de masini, organe de masini, organe de asamblare, prefabricate etc.

Firma suceveana va tine cont pe toata desfasurarea constructiei de cerintele clientului, astfel ca hala industriala metalica dorita de dumneavoastra va avea dimensiunile corespunzatoare si va fi realizata intr-o maniera profesionista.

Pretul acestor constructii depinde, in mare parte, de complexitatea constructiei metalice, dar, in comparatie cu alte firme din acest domeniu, pretul este unul foarte avantajos.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.