Eco Avangard ofera vase pentru hidrofor!

vase-expansiune-incalzireDaca esti in cautare de vas hidrofor, Eco Avangard comercializeaza o gama variata de produse si sunt ideale pentru sistemul de instalatii. Importate de la producatorul ELBI din Italia, vasele pentru hidrofoare sunt de o inalta calitate. Vasele pentru hidrofoare oferite de Eco Avangard sunt de doua tipuri: vase de expansiune polifunctionale si vase de expansiune pentru incalzire. Fiecare dintre modele pot avea dimensiuni diferite in functie de necesitatile clientilor.

Vasele pentru hidrofoare sunt fabricate din otel, avand o structura robusta in vederea folosirii lor pe o durata de timp cat mai mare. Produsele sunt dotate cu o membrana interschimbabila netoxica alimentar ce ajuta la separarea completa dintre aer si apa. Aceasta membrana este special conceputa pentru apa potabila rece. Membrana interschimbabila separa apa din instalatie de aerul care presurizeaza vasul si evita contaminarea, coroziunea sau pierderea presiunii. Presiunea rezervorului unui vas poate ajunge pana la 10 bari gratie rezistentei peretilor acestuia, iar capacitatile pot varia intre 5 si 5000 de litri. Dimensiunea unui vas hidrofor se alege in functie de instalatia care se foloseste. De indata ce vasul hidrofor este conectat la sistem, pompa incepe sa functioneze si astfel membrana este umpluta cu apa. Dupa ce este atinsa presiunea maxima, pompa se opreste intrucat exista cantitatea maxima de apa in interiorul rezervorului. Membrana fiind flexibila, ea ocupa un volum mare, aproape cat tot rezervorul. In momentul in care este nevoie de apa, aceasta se consuma din rezervor, nefiind nevoie de pornirea pompei. Procesul se continua si membrana se goleste de apa, pana cand este atins pragul de presiune minima. Atunci membrana este din nou in starea initiala, iar pompa incepe un nou ciclu.

Vasele de expansiune au corpul de forma cilindrica si sunt confectionate din otel finisat cu vopsea rosie. Pozitia de montaj este verticala si se utilizeaza pentru sisteme de conditionare si de pompare, precum si pentru instalatii de apa potabila. Volumul si dimensiunile produselor variaza in functie de capacitatile acestora si de necesitatile clientilor. Aceste produse au o garantie de 2 ani oferita de producator.

Eco Avangard, cu sediul in Ramnicu Valcea are ca obiect de activitate producerea si distribuirea de solutii ecologice pentru stocarea, tratarea si epurarea apei. Compania comercializeaza diferite tipuri de rezervoare, vase pentru hidrofor, filtre de apa, statii de epurare, pompe si sterilizatoare. Produsele comercializate se incadreaza in cerintele actuale de protectie a mediului si satisfac nevoi complexe din industrie. In plus, acestea sunt fiabile, viabile, performante si sunt realizate cu ajutorul unei tehnologii moderne. Eco Avangard se adreseaza companiilor din domeniul alimentar, abatoarelor, unitatilor de procesare a carnii, din domeniul petrolier, zonelor de stocare a apei de incendiu sau a apei potabile si altor societati care au nevoie de solutii ecologice in gestionarea apei menajere si reziduale.

Raportul calitate-pret al produselor este unul bun, iar materialele si componentele rezista un timp indelungat. Datorita profesionalismului si experientei echipei, acestia pot oferi consultanta in alegerea unor produse adecvate nevoilor tale. Pentru mai multe informatii, detalii si dimensiuni, contacteaza echipa Eco Avangard. Daca vrei doar ce este mai bun pentru instalatia ta, alege vasul de hidrofor Eco Avangard.

Datele de contact ale firmei Eco Avangard

Sediul firmei: Str. Matei Basarab, nr. 9, Ramnicu Valcea, Valcea

Telefon: 0318 005 442

Email: office@ecoavangard.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.