eGood- combina ta frigorifica, la un click distanta

Este deja cunoscut faptul ca in materie de shopping, mediul virtual il ajunge incet, dar sigur din urma pe cel real. Nu trebuie sa ne (pre)gatim, sa iesim din casa sau sa fugim de la birou pentru a ne achizitiona produsul dorit. Putem face acest lucru direct de pe telefonul mobil sau de pe computer, in pijama sau plictisindu-ne la vreo sedinta fara sfarsit. Caci ne asteapta depozite intregi, rafturi virtuale imense si pline,  ascunse in spatele unei pagini www, gata sa fie livrate catre orice doritor, in urma unui simplu click. Un astfel de exemplu este si eGood, proprietate a firmei BCC Good Distribution, magazin specializat pe comertul online, sectiunea electrocasnice. Si cum oferta este bogata si variata, atat la electrocasnicele mici, cat si la cele mari, click-urile sunt si ele nenumarate: pe automate de cafea, cuptoare de paine, espressoare, aspiratoare, fierbatoare, roboti de bucatarie, mixere, prajitoare de paine,  blendere, mese de calcat, gratare electrice, storcatoare de fructe, aparate de inghetata, combine frigorifice, frigidere, congelatoare, plite incorporabile, frigidere, masini de spalat si aragazuri, iar lista este departe de a se fi epuizat, caci n-am vorbit decat despre electrocasnice. Site-ul este impartit pe mai multe sectiuni: produse destinate ingrijirii personale, sisteme de comunicatii si alarma, computere, laptopuri si tablete, televizoare si accesorii pentru acestea.

combine frigorifice incorporabileHaideti sa vedem acum si ce marci cumparam. Intreaga paleta de produse furnizata de eGood este de cea mai buna calitate, produsele apartinand unor marci foarte cunoscute: Gorenje, AEG, Hotpoint, Liebherr, Zanussi, De Longhi, Tefal, Philips, Bosch, Electrolux, Indesit, Whirlpool, s.a. In plus, pentru fiecare produs achizitionat, veti primi garantie asigurata de producatori. Livrarea produselor se face chiar la dumneavoastra acasa, in conditiile impuse de eGood.

Magazinul va pune la dispozitie si posibilitatea de a alege din oferta bogata, avand parte de reduceri la produsele achizitionate. Modalitatea de plata este foarte simpla si avantajoasa pentru toti clientii. Sa presupunem ca doriti sa achizitionati o noua combina frigorifica incorporabila, insa timpul nu va permite sa ajungeti la magazinele de specialitate! Intrati pe eGood.ro, va alegeti produsul, faceti plata si in 24 de ore va va rasari la usa o mandrete de combina frigorifica incorporata, de marca, gata sa va pastreze alimente proaspete si gustoase, gratie diferitelor functii cu care sunt dotate. In afara de gama variata de combine frigorifice puse la dispozitie: Candy, Zanussi, Whirlpool, Electrolux, Gorenje, Hotpoint, Liebherr s.a., puteti alege produsul si in functie de capacitatea de stocare ce va este necesara, model sau chiar culoare. Totul cu un singur click, fara stres in trafic si benzina consumata pana la magazinul respectiv, fara a va strecura acest drum in agenda, poate prea incarcata. De asemenea, chiar daca poate portofelul nu va permite si alte achizitii momentan, va puteti orienta spre alegeri viitoare, incercand si celelalte sectiuni ale site-ului.

Combinele frigorifice incorporate puse spre vanzare au capacitati diferite de depozitare si compartimentare. Toate produsele fac parte din clasa energetica A+, ceea ce reprezinta un avantaj in reducerea consumului de curent electric, ce se va regasi si pe factura dumneavoastra dar si a planetei. Enter!

Companie: eGood
Ţara: Romania
Judeţ: Ilfov
Localitate: Voluntari
Adresa: B-dul. Eroilor, nr. 4
Telefon: 031.432.76.68 | 0771.324.393 | 021.241.06.15
Fax: 031.432.76.69

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.