eGood – cumparaturi rapide si avantajoase

Intampini problememasina de spalat vase la nivelul pielii atunci cand speli vasele cu diferite tipuri de detergenti? Doresti un dispozitiv care sa te scuteasca de corvoada spalarii vaselor si sa beneficiezi astfel de mai mult timp liber cu familia sau prietenii? In cazul acesta, solutia perfecta este sa iti indrepti atentia catre compania eGood, deoarece aceasta companie se ocupa cu comercializarea unei game variate de produse electrocasnice ce iti vor face viata de zi cu zi mult mai usoara. Printre aceste produse, se numara si masinile de spalat vase.

Masinile de spalat vase comercializate in cadrul platformei online a companiei eGood provin de la producatori importanti pe piata mondiala a electrocasnicelor, precum Whirpool, Gorenje, etc.

Ce beneficii castiga utilizatorii unei masini de spalat vase? Evident, acestia vor beneficia de mai mult timp liber, activitatea de spalat vase manual fiind inlocuita integral de acest dispozitiv electrocasnic. Un alt avantaj foarte important pe care il vor avea utilizatorii masinilor de spalat vase este reprezentat de igiena. Ce inseamna acest lucru? Datorita faptului ca masina poate spala si la 70 de grade Celsius, majoritatea microbilor si a bacteriilor sunt distruse. Pe langa acest lucru, spalarea vaselor presupune si uscarea lor, deci, apa care se aduna in jurul chiuvetei si carpele umede, potentiali “magneti” pentru microbi, dispar in totalitate.

Sa ne gandim la toxinele care raman, indiferent cat de bine spalam manual vasele si indiferent de ce detergent folosim. Daca vorbim de toxine, sa fiti convinsi ca unele tipuri de detergenti contin si astfel de substante, care ingerate, pot fi foarte periculoase. Pielea unora este foarte sensibila, astfel ca detergentii pot afecta epiderma, provocand afectiuni destul de periculoase. Toate acestea, enumerate mai sus, vor fi evitate daca folosim o masina de spalat vase.

Economia pe care o vei face este inca un plus pe care ti-l aduce masina spalat vase in viata de zi cu zi. Conform unor statistici , masina de spalat vase te ajuta sa economisiti de pana la 5 ori mai multa apa decat daca speli vasele manual, la un calcul simplu, asta insemnand aproximativ 29 de metri cubi de apa, anual. Folosind mai putina apa, energia pe care o folosesti sa incalzesti apa va fi inevitabil redusa, deci consumul de energie termica va fi si acesta redus ca urmare a folosirii masinii de spalat vase.

Cu atatea beneficii oferite de masinile de spalat vase comercializate de eGood, acestea devin mai mult decat ideale pentru locuinta oricarei persoane, dar si pentru folosirea lor in domeniul HORECA, adica in restaurante, hoteluri, pensiuni, etc.

eGood este un magazin online ce ofera clientilor posibilitatea de a cumpara o gama variata de produse si accesorii electrocasnice. Din aceasta gama amintim urmatoarele: automate de cafea, espressoare, aspiratoare, mese de calcat, aparate de inghetata, fierbatoare, laptopuri, computere, frigidere si lista poate continua.

Magazinul online eGood iti pune la dispozitie si posibilitatea de a beneficia de o serie de oferte speciale si reduceri la produsele achizitionate.

Date de contact:masina de spalat vase

Denumirea firmei: eGood;

Site web: www.egood.ro ;

Poti citi un articol interesant despre servicii de curatenie profesionale accesand link-ul urmator: http://www.articole-promo.ro/?p=3162 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.