EkoLinea ajuta la un mediu verde

EkoLinea ajuta la un mediu verdeAi o firma ce activeaza in domeniul recuperarii si reciclarii materialelor refolosibile si vrei sa achizionezi o presa de balotat si nu stii de unde? Daca da, firma EkoLinea din Bucuresti iti sta la dispozitie cu prese de balotat verticale ce sunt disponibile in varianta unicamerala cu capacitate mica, medie sau mare sau in varianta multicamerala cu 2 sau 3 containere. De asemenea poti achizitiona si prese orizontale automate sau prese special realizate pentru balotarea deseurilor feroase.

Populatia globala este intr-o continua crestere. Ne-am obisnuit sa consumam din ce in ce mai multe produse. De asemena, cantitatea de reziduuri creste alarmant si, o data cu ea, creste si problema depozitarii si prelucrarii acestora. De aceea deseurile sortate si balotate ar trebui privite ca resurse si nu ca o problema. Gestionarea deseurilor, cunoscuta si ca managementul deseurilor, se refera la colectarea, transportul, tratarea, reciclarea si depozitarea deseurilor. Gestionarea acestora are ca scop si economisirea unor resurse naturale prin refolosirea a tot ce poate fi recuperat si refolosit.

Ce sunt presele de balotat?

Presele de balotat sunt utilaje ce reduc volumul de materiale ce sunt catalogate ca deseuri si care sunt de dimensiuni mari cum ar fi: cartonul, hartia, ambalaje din plastic sau sticle PET. Dupa comprimare, materialele sunt stranse intr-un balot, care este usor de manipulat si depozitat.

Beneficiile acestui proces sunt urmatoarele:

– economisesti bani pentru colectarea deseurilor, precum si timp, spatiu si mana de lucru;
– iti asigura un aspect civilizat pentru reciclarea acestor materiale.

Avantajele procesului de balotare

– reducerea volumului de deseuri prin balotare de 5 – 20 ori;
– manipularea eficienta a baloturilor in cadrul depozitului de deseuri, cat si in afara lui;
– posibilitatea depozitarii baloturilor pe verticala in rastele speciale;
– eficientizarea transportului maculaturii la fabricile de hartie (reducerea mijloacelor de transport de 5 – 20 ori pentru aceeasi cantitate de maculatura);
– reducerea substantiala a volumului de depozitare (de 5 – 20 ori);
– cresterea calitatii hartiei refabricate prin evitarea poluarii deseurilor balotate cu diversi contaminanti pe timpul transportului;
– imbunatatirea coeficientului de umplere a camerelor de lucru ale utilajelor de preparare a pastei (hidropulbere, holendere, amestecatoare).

Firma Eko Linea importa si comercializeaza o multitudine de modele pentru prese de balotat ce sunt folosite pentru o serie variata de deseuri. Aceste prese sunt utilaje performante si au o durata mare de folosinta fiind ideale pentru operatiunile de balotare.

Modelele de prese de balotat comercializate de aceasta firma sunt:

– presele verticale, ce sunt disponibile in varianta unicamerala si care pot fi de capacitate mica, medie sau mare sau in varianta multicamerala cu 2 sau 3 containere;EkoLinea ajuta la un mediu verde1
– presele orizontale automate, prese special create pentru balotarea deseurilor feroase si multe altele materiale.

Apeland la presele de balotat comercializate de firma Eko Linea iti poti alege modelul care indeplineste cel mai bine cerintele si nevoile tale si cu care vei obtine cele mai bune rezultate.

Fie ca este vorba de carton, fier vechi, resturi metalice sau alte tipuri de deseuri reciclabile la firma Eko Linea vei gasi utilaje concepute pentru fiecare in parte si cu care succesul tau in afaceri va fi garantat.

Daca ai nevoie de prese de balotat, ia legatura cu firma EkoLinea. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 021-668.41.28, 0753-055.040 si 0753-055.040 sau trimite un e-mail pe adresa office@ekolinea.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre anvelope de iarna.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.