Eleganta si durabilitatea unei usi de sticla

usi de sticla

Elegante, foarte rezistente si utile, acestea sunt doar cateva calitati ale unor usi de sticla, iar daca este sa ne mai gandim si la faptul ca prin montarea uneia, orice camera devine mai luminoasa si placuta, atunci vorbim si de o iluminare mult mai buna si naturala. Studio Vitralii este locul unde sticla intalneste arta, atat prin intermediul usilor, dar si datorita vitraliilor pe care le puteti gasi aici.

Cum sunt realizate niste usi de sticla

Cand spunem usi de sticla, spunem eleganta, dar si rafinament. Toate acestea insa, fara a renunta la rezistenta si durabilitate. Evident, aceste usi nu sunt realizate dintr-o sticla obisnuita ci despre un tip gandit si realizat pentru a rezista socurilor si in timp. Vorbim despre sticla securizata, un produs rezultat prin diferite procese tehnice care transforma materialul casant si sensibil, intr-unul foarte rezistent. Defapt, daca este sa mai adaugam si procedura de laminare, atunci obtinem o sticla ce poate face fata chiar si unei explozii sau a gloantelor.

Asa cum spuneam, sticla este foarte casanta si fragila, insa pentru a o putea folosi la construirea unor usi de sticla acest material, sau mai bine spus fasiile din sticla obisnuita sunt trecute prin cuptoare si statii de racire care genereaza un efect similar cu cel intalnit si la procedura de calire a otelului. Astfel, la nivel atomic, intreaga structura atomica se reordoneaza prin formarea unor forte atomice mult mai puternice care se traduc si printr-o rezistenta mult mai buna.

Astfel se explica si motivul pentru care niste usi de sticla pot fi folosite atat in interior, cat si in exterior. Evident, la sporirea gradului de siguranta se mai adauga si faptul ca prin intermediul transparentei sale caracteristice, sticla ofera mai multa siguranta deoarece nici un infractor nu prea se risca sa patrunda intr-un spatiu in care paote fi vazut chiar si cu usa inchisa.

Optiuni de configurare a unor usi de sticla de interior sau exterior

Ca si structura, usa de sticla este foarte eleganta asa si pentru ca ofera un aspect minimalist excelent. Singurele corpuri metalice sau straine sa zicem, fiind accesoriile de feronerie, balamalele si incuietoarea. Bineinteles, pentru niste usi de sticla de exterior se poate opta si pentru montarea unor elemente suplimentare de siguranta cum ar fi sisteme de incuitori magnetice sau iale ce sunt montate fie pe laterala usii sau in partea inferioara.

Asadar, o solutie excelenta pentru orice tip de spatiu, fie ca este vorba despre un magazin, o firma, un sediu de birouri sau chiar si o locuinta. Si pentru ca multi se gandesc si la gradul de intimitate, toate tipurile de usi de sticla pot fi sablate, fie mecanic, chimic sau cu ajutorul unor autocolante. Prin sablare pot fi realizate diferite modele, de la cele mai simple, pana la forme complexe si delicate, asa ca putem vorbi si despre o impresionanta varietate de moduri in care puteti personaliza niste usi de sticla.

Pentru a afla toate detaliile despre firma, dar si despre produsele oferite, site-ul www.studio-vitralii.ro este locul unde puteti gasi toate aceste informatii. Pe langa asta, sunteti asteptati pentru a solicita oferte personalizate si la cele mai bune preturi.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.