Elevator pneumatic

Daca detineti un service auto si doriti sa achizitionati un dispozitiv de ridicare a masinilor, care sa va usureze munca dumneavoastra si a angajatilor, pentru a avea clienti mai multumiti si un timp de lucru mai scurt, puteti opta pentru cumpararea unui elevator pneumatic.

De unde puteti sa cumparati un elevator pneumatic?

In cazul in care doriti sa achizitionati un elevator pneumatic, va recomandam sa apelati la produsele companiei Tomax Prest, o companie romaneasca cu produse romanesti, de calitate superioara, care are sediul in municipiul Oradea. Aceasta societate are o experienta de 17 ani in domeniu, ocupandu-se de producerea dispozitivelor de ridicat. Firma dispune de o echipa de ingineri si muncitori calificati care, respectand standardele de calitate, produce cu profesionalism doua tipuri de mecanisme. Initial, compania oradeana a introdus pe piata romaneasca cricurile pneumatice (cu perna de aer) care nu erau foarte cunoscute, insa, pe parcurs, situatia s-a schimbat,tot mai multi clienti descoperind avantajel folosirii acestora, iar in prezent, societatea distribuie cricuri si elevatoare pneumatice, foarte utile in domeniul mecanicii auto la numeroase service-uri din judetul Bihor si chiar si din alte zone ale tarii. Firma se bucura de recunoastere pe plan national si chiar si international, avand comenzi si din tarile invecinate.  Iata deci, aveti numeroase motive sa apelati la Tomax Prest pentru a cumpara elevator pneumatic.

Ce fel de elevator pneumatic produc cei de la firma oradeana Tomax Prest?

 Un elevator pneumatic reprezinta un mecanism care functioneaza pe baza de aer comprimat si este folosit la ridicarea autoturismelor sau a autoutilitarelor mici. Compania Tomax Prest produce elevator pneumatic 2,5 tf. In procesul de fabricatie se utilizeaza tehnologii de varf; amintim: sudura automatizata, decuparea cu laser, vopsirea in camp electrostatic. Ca si caracteristici putem sa amintim faptul ca acesta este de tip platforma cu ridicare joasa,  fiind format din patru perne de aer montate intre doua platforme, avand intre ele un cadru de legatura, poate fi utilizat chiar si in aer liber, este certificat CE, are un sistem de siguranta pentru prevenirea coborarii neprevazute, este vopsit in camp electrostatic. In plus, nu necesita montare, lucru care reprezinta un avantaj. Un elevator pneumatic cantareste 230 kg si are o capacitate de 2500 kg. Odata cu achizitionarea, beneficiati si de garantie totala de 18 luni. Pretul acestui elevator pneumatic este de 4950 Ron+TVA. Elevatorul pneumatic de la Tomax reprezinta un produs romanesc, de calitate superioara, cu nenumarate avantaje.

Contactati cu incredere firma oradeana pentru a comanda elevator pneumatic

Pentru achizitionarea acestui dispozitiv, va invitam sa accesati site-ul companiei, elevator-cric.ro. Aici gasiti informatii detaliate cu privire la elevator pneumatic: manualul ce poate fi descarcat, fotografii si un videoclip in care vi se prezinta cum functioneaza mecanismul, sfaturi practice cu privire la alegerea unui astfel de elevator pneumatic. In cazul in care aveti nelamuriri sau doriti si alte informatii cu privire la produsele firmei, puteti lua legatura cu unul din reprezentantii sai. Pentru a-i contacta pe angajatii firmei, puteti sa alegeti una din metodele: telefon, e-mail sau completarea formularului de contact disponibil pe site. Nu ezitati de apelati la Tomax Prest pentru a beneficia de cel mai bun pret al momentului la elevator pneumatic.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.