Energo Star – instalatii si echipamente de top!

Ai nevoie de diverse solutii vizand tratarea aerului comprimat? Cauti sisteme de separare ulei-apa sau de uscatoare performante, adaptabile oricaror aplicatii? Vrei filtre pentru aer conditionat, racitoare diverse ori motocompresoare Atlas Copco? In acest caz compania Energo Star din Sibiu iti poate fi un partener de incredere!

De 18 ani pe piata de profil romaneasca, Energo Star are in oferta sa gama completa a produselor si echipamentelor din domeniul instalatiilor electrice, al retelelor de aer comprimat, dar si al echipamentelor si sculelor Atlas Copco.energo

Oferta companiei Energo Star este vasta:

  • Echipamente de tratarea aerului comprimat si a condensului
  • Servicii complete de echipare cu tablouri electrice
  • Retele de aer comprimat, electrocompresoare stationare oil free
  • Posturi de transformare aeriene si in anvelopa
  • Instalatii electrice industriale, retele electrice aeriane/subterane, polietilena reticulara de inalta densitate Rehau
  • Instalatii de legare la pamant, bransamente electrice
  • Instalatii de protectie impotriva descarcariilor atmosferice
  • Scule si unelte pneumatice

Cu experienta semnificativa in domeniul instalatiilor electrice si al echipamentelor/sculelor, Energo Star este un lider recunoscut in domeniu, compania oferindu-le partenerilor de afaceri servicii si produse de calitate superioara.

La Energo Star vei gasi intotdeauna cele mai profesionale solutii in domeniul instalatiilor de aer conditionat, de la proiectarea instalatiilor electrice pana la executie inclusiv.

Si pentru ca este o firma care se respecta, Energo Star iti garanteaza calitatea lucrarilor oferite, atat in domeniul tablourilor electrice de distributie a energiei electrice sau de automatizare, cat si in cel al instalatiilor electrice de iluminat, ori al celor destinate actionarii utilajelor industriale sau al instalatiilor de legare la pamant.

Toate proiectele sunt demarate si executate cu respectarea stricta a documentatiei tehnice puse la dispozitie de clienti, in paralel cu cea elaborata de departamentul de proiectare al companiei.

Un loc aparte in oferta firmei sibiene Energo Star il ocupa motocompresoarele Atlas Copco, acestea reprezentand o sursa sigura si fiabila de aer comprimat pentru orice echipament pneumatic.

Motocompresoarele au elementul compresor antrenat fie de un motor Kubota D905 sau D 1105 in trei cilindri, fie de un motor Deutz 2011 in doi sau trei clindri.energo 1

Optional, motocompresoarele Atlas Copco aflate in oferta companiei Energo Star pot fi echipate cu un generator de 6,5 sau 12 kVA, astfel acestea putand alimenta diferite scule electrice ce se afla pe un santier.

Motocompresoarele sunt fabricate si testate in conformitate cu standardul ISO 9001, pentru industria de inchiriei Atlas Copco proiectand motocompresoare mici si compacte, XAS 37 Kd si XAS 47 Kd, avand motor de actionare marca Kubota, in trei cilindri.

Produsele au o autonomie ridicata si costuri de functionare destul de reduse.

Mai mult, in cadrul unui motocompresor Atlas Copco, exista control centralizat, existand un singur panou de control pentru toate functiile.

Motocompresoarele sunt rezistente, eficiente si foarte fiabile, costurile acestora fiind destul de reduse.

Alege acum produse de calitate, garantate de un profesionist in domeniu, alege din oferta companiei Energo Star din Sibiu!

Energo Star – instalatii si echipamente de top!

Contact:

Judeţ: Sibiu
Localitate: Sibiu
Adresa: Str. Caramidariei nr .23
Telefon: 0269 213 987 | 0722 316 768
Fax: 0269 230 017

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.