Energo-Star Sibiu, garantia echipamentelor si serviciilor de calitate!

Energo-Star, firma sibiana specializata in domeniul instalatiilor electrice, a retelelor de aer comprimat si a echipamentelor si sculelor Atlas Copco, se mentine in topul companiilor romanesti de succes,  prin calitatea ridicata a serviciilor si produselor oferite partenerilor de afaceri.Energo Star

Cu o experienta de 18 ani pe piata romaneasca, compania este cea mai in masura sa va ofere solutiile complete in domeniul sistemelor de aer comprimat, acestea fiind caracterizate prin fiabilitate ridicata, siguranta in exploatare, eficienta energetica si versatilitate nelimitata. Sistemele de aer comprimat sunt preferate de o mare categorie de consumatori, precum centrale nucleare, combinate chimice si rafinarii, santiere navale, fabrici din industria textila, industria alimentara si farmaceutica, dar si service–uri auto si ateliere de artizanat.

Calitatea serviciilor oferite clientilor este in conformitate cu standardele europene, iar experienta si profesionalismul angajatilor intregesc plus-valoarea companiei Energo Star.

Personalul calificat al firmei, instruit periodic de renumita companie Atlas Copco, este mereu la dispozitia ta, oferindu-ti cele mai bune lucrari de service, intretinere si reparatii.

Apeland la serviciile oferite de firma Energo Star veti avea garantia calitatii, Energo Star fiind un as in domeniul tablourilor electrice de distributie a energiei electrice sau de automatizare, al instalatiilor electrice de iluminat, al celor destinate actionarii utilajelor industriale ca si in cel al instalatiilor de legare la pamant.

Un loc prioritar in oferta companiei din Sibiu il ocupa generatoarele Atlas Copco, acestea fiind testate in cele mai solicitante conditii.

Energo Star 1La Energo Star Sibiu vei gasi o gama variata de generatoare, atat modelele QAX sau QAS, cat si modelul QAC.

Generatoarele din gama QAX comerciliazate de Energo Star au fost proiectate astfel incat sa poata face fata cu succes tuturor cerintelor companiilor de inchiriat utilaje, a companiilor din lucrari publice, dar si a aplicatiilor din constructii.

Generatoarele din aceasta gama sunt echipate cu motoare DEUTZ, cu puteri variind intre 12 si 60 kVA.
Generatoarele din gama premium QAS sunt caracterizate de fiabilitate si versatilitate, ele reprezentand cu succes solutia optima a electricitatii mobile.

Proiectate astfel incat pot furniza energie electrica intre 13 – 325 kVA, la 50Hz, aceste generatoare sunt echipate cu motoare Kubota (QAS 14-40), PERKINS diesel (QAS 60-100) sau VOLVO (QAS 125-325). Printre alternatoare enumeram Stamford (QAS 14-100), respectiv MECC-ALTE (QAS 125-325).

Generatoarele din gama QAS prezinta avantajul unui nivel de zgomot si de noxe destul de redus. In plus, costurile de intretinere si de utilizare sunt si ele destul de mici.

In oferta companiei Energo Star mai puteti gasi si generatoare din gama QAC 500-750-1000, caracterizate printr-un design special, ce pe permite mutarea in orice loc.Energo Star 2

Produsele sunt foarte silentioase si pot rezista in conditii grele de munca. Generatoarele sunt echipate cu motoare diesel DEUTZ, ele reusind sa furnizeze energie electrica intre 500 si 1250 kVA.
Toate echipamentele comercializate de compania Energo Star din Sibiu sunt proiectate si produse in conformittate cu normele europene in domeniu, ele fiind caracterizate de un nivel scazut de zgomot si noxe.

In oferta firmei sibiene mai puteti gasi echipamente pentru tratarea aerului comprimat si a condensului, servicii complete de echipare cu tablouri electrice, retele de aer comprimat, electrocompresoare stationare oil free, posturi de transformare aeriene si in anvelope, instalatii electrice industriale, retele electrice aeriane/subterane, polietilena reticulara de inalta densitate Rehau, instalatii de legare la pamant, bransamente electrice, instalatii de protectie impotriva descarcariilor atmosferice, dar si scule si unelte pneumatice.

Alege garantia calitatii, alege din oferta variata a firmei Energo-Star Sibiu !

Citeste alte articole interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.