Esti taximetrist? Ai nevoie de Electro Supermax!

Esti taximetrist? Ai nevoie de Electro Supermax!Nu stii cum sa faci ca acum, pe timp de criza, sa maresti veniturile familiei tale si, astfel, sa nu mai aveti probleme atunci cand vin, una dupa alta, toate facturile si datoriile pe care le aveti de platit la banci? Te-ai gandit ca nu ar fi rau sa te bagi si tu in taximetrie? Vrei sa pastrezi si job-ul de pana acum, dar devii si taximetrist. Cu siguranta nu va fi usor si esti constient ca vei fi adesea obosit, insa acest al doilea job, adica cel de taximetrist, doresti sa-l faci in timpul liber, adica dupa serviciu si in weekenduri. Nu este o idee rea, nu-i asa? Cel putin tu asa gandesti si consideri ca merita incercat!

Pentru a te apuca de treaba ai nevoie de o masina, ceea ce nu este o problema deoarece o ai pe cea personala, si inca de alte accesorii specifice unui taximetrist. Un astfel de produs este si taximetrul electronic, fara de care nu poti sa-ti faci treaba. Problema este ca nu stii de unde sa-l cumperi.

In acest caz, nu ai de facut decat sa apelezi la ajutorul companiei Electro Supermax. Aceasta este din localitatea Bistrita si incepanad cu anul 2004 si-a deschis un magazin online si comercializeaza numeroase produse si accesorii necesare unei masini si unei afaceri de succes.

Pe noul drum pe care ai pornit, nu ezita sa iei legatura cu Electro Supermax si sa te bucuri de preturi excelente, reduceri si diferite promotii, care mai de care mai atragatoare!

Taximetrul electronic, un must have al oricarui taximetrist

Ca si taximetrist trebuie sa ai posibilitatea de a sti exact cati kilometri ai facut pe o anumita cursa si cati bani iti datoreaza clientul. De asemenea, trebuie sa ai posibilitatea de a scoate si bon fiscal si de a-l inmana clientului, chiar daca acesta din urma nu ti-l cere.

Dupa cate se observa, un taximetru electronic iti este de un real folos, fara el nu ai sti toate aceste date. In plus, oamenii au mai multa incredere in serviciile tale, daca taxi-ul tau este dotat si cu un taximetru electronic.

Pe ecranul taximetrului, clientul poate vedea si timpul pe care l-a parcurs, dar si care este pretul pentru fiecare kilometru in parte, de mers, dar si pentru fiecare minut de stationare, care au doua preturi diferite.

Este important ca atunci cand faci o achizitie sa te gandesti si la rezistenta acelui produs. Electro Supermax este compania care-ti poate pune la dispozitie exact taximetrul electronic de care ai nevoie. Mai mult, compania te lasa sa alegi dintre doua modele de taximetru. Aceste produse nu se vand online, ci se ridica direct de la sediul firmei.

Taximetrele Electro Supermax au aviz fiscal, aviz metrologic de reparare si aviz metrologic de montare. In plus, beneficiaza si de garantie timp de 12 luni. Fiecare taximetru are un pret Esti taximetrist Ai nevoie de Electro Supermax!1avantajos care include si programarea parametrilor de catre echipa companiei, programarea tuturor datelor necesare despre firma, buletin B.R.M.L. si intocmirea dosarului DGFP.

Daca esti taximetrist, cumpara si tu un taximetru electronic Electro Supermax. Pentru informatii suplimentare despre firma si produsele Electro Supermax, suna la numerele 0745-617.821 si 0236-232.769.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.