Eurostart – solutii eficiente de depozitare a deseurilor

Containerele dcontainer de gunoie gunoi sunt folosite pentru a depozita temporar deseurile provenit din diferite medii de natura plastica, metalica, hartie etc.

In functie de modul in care sunt realizate si din materialul din care sunt fabricate containerele, acestea pot fi containere pentru uzul casnic, containere mobile, containere supraterane specializate pentru colectarea deseurilor realizate din diferite materiale sau containerele subterane.

La sfarsitul anilor 1980, un nou tip de container a fost inventat de un finlandez pe numele sau Veikko Sali. In acest nou concept, doua treimi din container era montat subteran. Colectarea deseurilor in astfel de containere atrage odata cu ea numeroase avantaje, spatiul subteran de depozitare fiind mult mai mare, iar datorita faptului ca sub nivelul solului temperaturile sunt mult mai mici, procesele biologice de dezintegrare a deseurilor sunt mult mai scazute, rezultand intr-o diminuare a mirosurilor si microorganismelor daunatoare.

Aceste containere se pot goli cu ajutorul unor echipamente speciale. Punga in care se strang deseurile se va ridica din recipientul containereului, va fi descarcata, apoi, de la caz la caz, va fi introdusa inapoi in containerul subteran sau va fi schimbata.

Beneficiile care vin odata cu acest sistem de depozitare subteran sunt urmatoarele:

  • Costurile survenite de instalarea lui sunt foarte mici, iar durata de viata a unui astfel de container este semnificativ mai mare in comparatie cu un container suprateran;
  • Golirea acestor containere se face mult mai rar, datorita spatiului mult mai mare de depozitare;
  • Depozitarea subterana nu atrage insecte, sobolani sau alti “musfari nepoftiti”. Mirosul emanat de astfel de containere abia daca va fi sesizat, spre deosebire de celelalte tipuri supraterane de depozitare a deseurilor;
  • La suprafata solului, aceste containere ocupa un spatiu foarte mic.

In cele ce urmeaza vom vorbi despre firma Eurostart si despre tipurile de containere comercializate de acestia.

Infiintata in anul 2006, firma oradeana Eurostart s-a impus pe aceasta piata de colectare si distributie a deseurilor prin produsele de foarte buna calitate distribuite de la firme de prestigiu din Europa. Pentru ca sanatatea mediului inconjurator este vitala pentru buna desfasurare a vietii pe Pamant, firma Eurostart ofera o gama diversificata de produse si echipamente pentru colectarea si distribuirea deseurilor reciclabile. Dintre acestea enumeram urmatoarele: pubele de gunoi, cosuri de gunoi pentru interior si pentru exterior, scrumiere, cosuri de gunoi dotate cu scrumiera incorporata, containere de gunoi si lista poate continua.

Depozitarea deseurilor reciclabile este una dintre problemele cu care se ocupa societatea moderna. Aceasta problema poate fi rezolvata cu ajutorul unor containere de capacitati mari comercializate de firma oradeana Eurostart.container de gunoi

Containerele de gunoi comercializate de profesionistii firmei Eurostart sunt de doua tipuri:

  • Containere metalice supraterane;
  • Containere metalice subterane.

Capacitatea de depozitare a containerelor metalice fiind foarte mare, ele sunt ideale pentru institutiile publice, spatii de birouri, cladiri mari si chiar pentru blocurile de apartamente cu un numar mare de locuitori.

Materialele metalice din care sunt realizate containerele sunt foarte rezistente la solicitari mecanice si la coroziune. Containerele metalice comercializate de firma oradeana pot fi folosite o perioada foarte lunga de timp.

Puteti citi un articol interesant despre noua tehnologie 4G din telecomunicatii  accesand link-ul urmator http://www.articole-promo.ro/?p=1814.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.