Expert Contabil Elena Bojan – Prest Expert

Serviciile financiar –expert contabil contabile au luat fiinta odata cu aparitia primelor tipuri de economii. Din momentul in care au avut loc primele schimburi comerciale de bunuri, produse si servicii, s-a simtit nevoia ca acestea sa fie inregistrate, cuantificate si chiar transmise unor institutii superioare de control.

Contabilitatea, in forma ei de baza, este o stiinta care se ocupa cu inregistrarea, evaluarea si supravegherea activitatii unei firme. Aceasta activitate presupune inregistrarea a tot ceea ce intra si ceea ce iese dintr-o firma, pe partea financiara.

Stiinta contabilitatii este intr-o continua dezvoltare, astfel ca este imposibil sa spui ca cineva stie totul despre contabilitate. Pana si cei mai mari experti contabili sunt nevoiti sa se puna la current cu noutatile din acest domeniu.

In sensul larg al cuvantului, expertiza contabila este activitatea de cercetare efectuata de un contabil autorizat CECCAR, denumit si expert contabil, ce are ca obiectiv stabilirea adevarului, a realitatii intr-o anumita situatie referitoare la un anumit eveniment.

Expertiza contabila are cateva obiective foarte clare, cum ar fi:

  • verificarea statelor de plata si a fiselor de evidenta sau a pontajului in vederea identificarii orelor suplimentare lucrate si neplatite conform dispozitiilor din codul muncii;
  • verificarea modului in care s-au calculat salariile si orele suplimentare;
  • stabilirea cuantumului valoric al drepturilor pe care le revendica, adica orele suplimentare lucrate;
  • respectarea legalitatii;
  • pastrarea integritatii patrimoniale;
  • fundamentarea deciziilor in actiunile judecatoresti sau penale;
  • certificarea bilantului contabil si a contului de profit si pierdere;
  • eliminarea riscurilor in afaceri.

Daca restrangem putin definitia expertizei contabile, vom avea acea activitate de verficare a registrelor, conturilor si documentelor justificative ale unui agent economic, in scopul furnizarii beneficiarului informatii pentru solutionarea unei anumite probleme sau cauze.

Cu sediul in Craiova, firma Prest Expert ofera solutii optime in domeniul financiar – contabil si in domeniul politicilor de conducere a unei afaceri sau organizatii. Datorita experientei vaste si a profesionalismului echipei firmei, aceasta ofera clientilor servicii personalizate pentru orice tip de problema. Din gama completa de servicii enumeram urmatoarele: evaluare economica, audit financiar, expertiza contabila, consultanta fiscala, planuri de afaceri si servicii de mediere.

Din portofoliul firmei fac parte clienti din diverse domenii, acest lucru dovedind capacitatea de adaptare diferitelor nevoi ale clientilor. Odata ce apelati la serviciile firmei Prest Expert, veti avea mai mult timp pentru a va ocupa de bunul mers al afacerii dumneavoastra, avand siguranta ca problemele financiar – contabile sunt pe mana unor profesionisti din acest domeniu.expert contabil

Doamna Expert Contabil Elena Bojan va ofera, impreuna cu ceilalti specialisti ai societatii Prest Expert, cele mai bune servicii de expertiza contabila de pe piata actuala, la preturi avantajoase, intr-o maniera serioasa si profesionala. Avand cunostinte bogate si experienta vasta in domeniul contabilitatii, auditului si expertizei contabile, doamna Elena Bojan va ofera sprijinul de care aveti nevoie pentru a trece peste problemele financiar – contabile pe care le intampinati cu afacerea dumneavoastra. Flexibilitatea, adaptarea la diferite situatii, spontaneitatea si seriozitatea sunt doar cateva din aptitudinile si calitatile doamnei Elena Bojan.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.