Fa-ti cunoscuta firma prin bannerele Print Service Company!

BannereDe ceva timp, publicitatea a trecut la cu totul si cu totul alt nivel. Daca pana in urma cu cativa ani ne informam despre un produs doar din ziare, radio sau de la televizor, acum gasim informatii “pe toate gardurile”. Iar aceste informatii sunt imprastiate peste tot, din zonele urbane, rurale si pana in afara localitatilor. Astfel, indiferent ca suntem in oras, ca mergem la munte sau la mare, aflam fara sa vrem ca X vinde calculatoare, ca drujba de la Y e cea mai buna sau ca margarina Z nu are E-uri. In cazul in care aveti si dumneavoastra o companie careia vreti sa-i faceti o publicitate cat mai vizibila, Print Service Company din Timisoara va poate ajuta prin comercializarea de bannere marca Superflex.

Domeniul publicitatii a cunoscut in ultima perioada o tendinta catre cautarea unor solutii publicitare pe cat de usoare, pe atat de rezistente, incercandu-se totodata sa se renunte la materialele grele si groase. Tocmai din aceasta cauza produsele Superflex vin si intra pe noul trend in domeniu. Astfel, desi sunt produse mult mai subtiri si mai usoare, bannerele Superflex au o rezistenta sporita in spatiile libere, la fel ca celelalte. Mai mult, acestea sunt produse mult mai ieftine si permit o prelucrare ulterioara.

In functie de natura companiei, de buget, dar si de gusturile dumneavoastra in materie publicitara, puteti opta pentru diferite tipuri de materiale pentru bannere. In acest sens, Print Service Company va pune la dispozitie o gama diversificata de materiale.

Daca doriti luminarea panoului publicitar, atunci cel mai indicat ar fi sa recurgeti la materialul backlit. Acest tip de produs este utilizat exclusiv la panourile publicitare prevazute cu sistem de iluminare: casete luminoase, unipoluri/bilboard-uri, city-light-uri. Printre principalele avantaje ale utilizarii backlit-urilor in promovarea imaginii unei firme se numara: vizibilitate excelenta atat ziua cat si noaptea, imagine foarte buna in detalii a backlit-urilor si rezistenta ridicata a imaginii la intemperii.

Pe de alta parte, exista materialul frontlit. Frontlit-ul este un material folosit pentru panourile publicitare neluminate, principala sa caracteristica este ca se intinde foarte bine pe o structura rigida si are rezistenta sporita impotriva conditiilor meteo nefavorabile. Printul pe frontlit este foarte rezistent si obtine o calitate exceptionala la print. Este un material rezistent la apa si razele UV. Are un gramaj ridicat, intre 400-700 g/mp. Prezinta stabilitate la temperaturi extreme. Este translucid in proporţie de 10%.

Asadar, nu uita! Un banner de calitate iti expune mare si lat o idee mica in vorbe putine, pentru ca bannerele se remarca si se citesc de obicei din mers. Talentul publicitar rezolva aceasta cerinta prin spectacol. Un banner ce nu este spectaculos prin materialul din care este fabricat nu este cu adevarat publicitar.

De peste un deceniu alaturi de clientii sai, Print Service din Timisoara nu-si limiteaza serviciile doar la bannerele de calitate, ci ajunge si in domeniul imprimantelor si a consumabilelor de imprimanta de tipul cernelurilor speciale.

Date de contact:

Timisoara

str. Horia nr.62

Tel.: +40.356.100.462

Fax.: +40.356.100.461

sales@printservice.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.