Fatum Grup Timisoara – profesionistul ce-ti garanteaza protectia muncii !

Vrei sa colaborezi cu o firma pentru diverse cursuri de specializare si formare profesionala ?

Ai nevoie de un partener de incredere care sa-ti realizeze servicii profesionale de securitate si sanatate in munca ?

Iti doresti cel mia bun specialist pentru situatii de urgenta, care sa-ti intocmeasca diverse documentatii si sa se ocupe periodic de instruirile de personal ?

Compania Fatum Grup din Timisoara este tot ceea ce iti trebuie!

Activand de mai bine de sase ani pe piata romaneasca de profil, Fatum Grup s-a detasat de restul firmelor concurente prin profesionalismul si responsabilitatea manifestate fata de toti clientii si partenerii de afaceri.fatum

Compania timisoreana stie ce inseamna timpul, motiv pentru care este mereu la dispozitia ta, raspunzand cu promptitudine tuturor solicitarilor si cererilor primite.

Fatum Grup Timisoara se poate mandri si cu faptul ca este detinatoarea tuturor competentelor necesare pentru a presta toate serviciilor aflate in domeniul sau de activitate.

Un loc aparte in oferta Fatum Grup il reprezinta domeniul securitatii si sanatatii in munca, compania avand initiate si finalizate numeroase actiuni si proiecte de prevenire si protectie, cu numerosi parteneri de afaceri.

Fatum Grup este locul in care vei gasi doar personal bine pregatit in domeniu, mereu gata sa-ti ofere solutia potrivita, mereu la dispozitia ta cu orice informatie ai nevoie sau oferindu-ti consultanta de specialitate in domeniu.

Specialistii Fatum Grup stiu ca informatia este vitala, motiv pentru care au grija in permanenta sa fie la curent cu ultimele noutati in sfera protectiei muncii, pe care le implementeaza ulterior in activitatea zilnica.

Iti trebuie un specialist in domeniul securitatii si sanatatii in munca ?

Ai nevoie de sprijin pentru diferite situatii de urgenta ?

Cauti un profesionist cu care sa colaborezi in domeniul relatiilor de munca ?

Atunci alege colaborarea cu compania Fatum Grup, lider detasat pe piata de profil!fatum 1

Pe langa schimburile periodice de experienta avute cu diversi parteneri de afaceri din tara, firma timisoreana se poate mandri si cu portofoliul clientilor sai, care este unul impresionant, Fatum Grup avand incheiate numeroase parteneriate cu societati din Arad, Bucuresti, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Botosani, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Drobeta Turnu Severin, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Suceava, Sibiu si Targu Mures.

Avizata de catre Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse – prin intermediul Comisiei de abilitare a serviciilor externe de prevenire, protectie si avizare a documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca, Fatum Grup detine si competentele necesare pentru prestarea diferitelor activitati dedicate special situatiilor de urgenta.

In domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca (SSM), Fatum Grup iti ofera numeroase servicii de instruire a personalului, instructaje periodice si generale, in functie de domeniul tau de activitate :

  • Intocmiri si completari de fise de instruire individuala privind securitatea si sanatatea in munca, pentru fiecare angajat in parte
  • Instruiri diverse, realizate dinamic, prin intermediul proiectilor video, cu prezentari speciale ce atrag intotdeauna atentia
  • Diverse exercitii practice
  • Metode complexe de organizarea eficienta a activitatilor la locul de munca
  • Dezvoltarea si constientizarea in randul personalului unei firme a importantei sigurantei la locul de munca si a propriei sanatati fizice si mentale

Pe langa acestea, serviciile de securitate si sanatate in munca oferite partenerilor de afaceri de catre Fatum Grup implica si realizarea manualului SSM, acesta continand politica si obiectivele societatii privind sanatatea si securitatea in munca.

Manualul SSM intocmit de catre specialistii Fatum Grup cuprinde :

  • Intocmirea instructiunilor de Securitate si Sanatate in Munca – documentele fiind elaborate cu respectarea procedurilor tehnice de executie si a legislatiei in vigoare
  • Intocmirea instructiunilor specifice de SSM– documentele sunt elaborate in baza instructiunilor de lucru si a conditiilor specifice de executie
  • Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala
  • Tematici specifice de instruire, tinand cont de profilul firmei
  • Realizarea planului de prevenire si protectie

Pentru servicii profesionale, realizate de un specialist cu experienta in domeniu, alege colaborarea cu Fatum Grup din Timisoara !

Fatum Grup – profesionistul ce-ti garanteaza protectia muncii !

Contact:

Localitate: Timișoara
Adresa: Str. Vanatorilor nr. 33
Telefon: 0256 487 773
0730 123 033
0722 241 920
Fax: 0256 487 773

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.