Fides inclina balanta corect

Balanta comerciala 3Ca orice inventie cu traditie, radacinile cantarului sunt undeva in antichitate. Setea omului de a sti cu exactitate lucruri concrete, a constituit motivul pentru care a avut loc evolutia de la balanta primitiva la cantarele de mare precizie. Primul aparat de cantarit a fost o balanta folosita de catre egipteni in mileniul al patrulea î.Hr. Balanta utilizata de catre egipteni avea o forma foarte simpla, cu bratul orizontal sustinut la mijloc de un pivot si care era dispus si pe laterale, la distante aproximativ egale si cu doua talere care erau suspendate de o sfoara. Initial, aceasta balanta era folosita pentru cantarirea si compararea nu numai a diferitelor produse destinate schimbului de marfuri, adica trocului, dar  si pentru determinarea greutatii prafului de aur pe care îl primeau, cateodata, vanzatorii in schimbul unor bunuri. Desi se numara chiar printre primele modele, balanta pe care egiptenii o foloseau avea o acuratete de aproximativ de 99%. Egiptenii au fost si primii care au introdus si conceptul de utilizare al greutatilor pentru a se afla masa unui produs cu exactitate in urma echilibrarii balantei.

Firma Fides Drobeta Turnu Severin a luat fiinta in anul 1999, fiind o firma cu capital integral privat si avand ca principal domeniu de activitate comercializarea de cantare si balante mecanice si electronice pentru uzul industrial, comercial sau casnic.

Gama de produse cuprinde urmatoarele: balante comerciale mecanice si electronice, bascule mecanice si electronice, platforme electronice, cantare pentru autovehicule, greutati etalon. Acestea au un pret minim si vor fi livrate acasa la cererae clientului, intr-un timp foarte scurt.

Balanta comerciala 2Oferta diversificata de cantare si balante mecanice pe care firma Fides o propune, acopera o gama diversa de aplicatii, avand in felul acesta, posibilitatea de a raspunde oricarei nevoi, venita din partea clientilor.

Datorita unei experiente indelungate, compania dispune de o retea raspandita pe intregul teritoriu al tarii. Au reusit sa se dezvolte datorita profesionalismului de care a dat dovada echipa, care sta la dispozitia clientilor pentru a le raspunde cerintelor cu promptitudine. Relatiile  pe care le au cu clientii, se bazeaza pe incredere, seriozitate si respect.

De-a lungul timpului, firma s-a dezoltat si si-a castigat un renume pe piata de afaceri din Romania. Pentru a raspunde nevoilor partenerilor lor de afaceri, firma continua in permanenta sa se dezvolte. Ei garanteaza calitatea tuturor produselor, de care ne invita sa ne convingem.

Fides cantareCompania Fides reprezinta locul ideal de unde putem achizitiona balante comerciale electronice. Acestea sunt folosite  pentru cantarirea produselor in diverse domenii, precum cel comercial si cel de productie. Cantarele dispun de KSP, SEP, TSP, TSPL, cu afisare pret.
Cantarele care se folosesc in domeniul comercial, trebuie supuse anual unor verificari de tip metrologic care sunt efectuate de o societate autorizata.

Balanta comerciala 1Firma comercializeaza urmatoarele modele de balante electronice comerciale:

  • KSP cu afisare pret;
  • TSP cu afisare pret;
  • TSC de numarare;
  • TSC de numarare;
  • SEP cu afisare pret;
  • TSPL cu afisare pret cu brat.

Aceste balante electronice afiseaza masa totala a produsului, pretul unitar, pretul total, masa medie unitara.

Poti sa citesti alte articole interesante si captivante doar aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.