Firma Dorexim – goblenuri preconfectionate de calitate

goblen Etimologia cuvantului goblen vine de la frantuzescul “Gobelin” care era numele unei familii de vopsitori din Franta. Primul sef al firmei a fost numit Jehanm, acesta descoperind un fel aparte de colorant stacojiu si a cheltuit mult pentru crearea sa.

Membrii familiei Gobelain sunt cei ce au contribuit deciziv la aparitia goblenurilor si la modul de fabricare al lor.

Goblenul este un tip de arta transpusa pe panza. Aceasta panza este realizata din mii de puncte, prin care se trec ace cu ata de diferite culori pentru a alcatui tabloul final. In functie de marimea si de complexitatea goblenului, lucrul la o astfel de opera de arta poate dura de la cateva saptamani pana la cativa ani.

Un kit complet de goblen este alcatuit din panza cu punctele specifice, o foaie in care este prezentata diagrama de simboluri (aceste simboluri fiind explicate in legenda), numeroase ate colorate, imaginea in format digital si acele pentru cusut.

Daca ne referim la marimea goblenului, aceasta, in mod normal variaza de la goblen la altul, insa, un centrimetru patrat are 100 de puncte prin care pot trece acele cu ate colorate.

Aceasta activitate migaloasa de realizare a goblenurilor poate fi transformata de unii oameni in pasiune, existand pe tot mapamondul oameni ce petrec timp indelungat in fata unei panze cu gaurele, prin care trec diferite ate, de diferite culori.

La nivel mondial s-au dezvoltat diferite stiluri de cusut goblenurile: stilul norvegian, stilul punct mic (petit point), stilul americat etc.

Compania Dorexim din Radauti s-a infiintat in anul 1994 si ofera clientilor produse de calitate din domeniul artei goblenurile. Printre produsele comercializate de firma Dorexim se numara ace, panze, lupe, rame, tablouri si multe alte articole si accesori pentru lucrul manual. Calitatea panzei si a atelor colorate este foarte ridicata, iar firma suceveana pune mare pret pe oferirea serviciilor de calitate.

Oferind respect si incredere, membrii firmei sucevene primesc in schimb colaborari de durata cu clienti de incredere.

Societatea comerciala Dorexim ofera clientilor sai numeroase articole preconfectionate pentru realizarea goblenurilor. Dintre acestea enumeram:

  • Fata de masa preconfectionata. Acest produs are o insertie speciala pe mijloc pentru a facilita lucrul in punct de cruciulita;
  • Geanta bebelusului este un tip de geanta organizatoare pentru lucrurile micutilor, avand o banda pentru coazere din panza cu 5 puncte pe centimetru;
  • Pernuta pentru verighete este lucrata in stilul punctului in forma de cruciulita, iar firul folosit este mouline, integral realizat din bumbac;
  • Cos pentru paine, decorat cu motive florale. Acest cos este realizat in puncte cruciulita;
  • Portfardul este realizat din panza de bumbac, cu marginea intarita, punctul fiind, de asemenea, in forma de cruciulita;

Acestea sunt doar unele dintre goblenurile preconfectionate de firma suceveana Dorexim, pentru mai multe degoblentalii sau pentru achizitionarea unui astfel de produs puteti accesa site-ul firmei si actionat butonul “adaugare in cos”.

Membrii firmei vor prelua comanda, iar printr-un serviciu de curierat, produsul va ajunge la dumneavoastra acasa in cel mai scurt timp posibil, insotit de factura aferenta produsului.

Puteti citi multe alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.