Funerare Bucuresti – coroane

funerare bucuresti

La funerare Bucuresti se gasesc mai mult de un singur serviciu pe care il pot oferi firmele detiatoare de funerare. Printre multe altele vom mentiona coroanele pentru ca acestea sunt construite din diferite flori in diferite forme, de exemplu exista aranjament floral si in forma de cruce. La funerare Bucuresti se pot gasi corane de trandafiri albi facuta din anthrum pretul pe care porneste este de 500 de lei, daca acesta este doar orientativ, funerare Bucuresti pot face coroane si la comanda de dimensiuni mai mici si mai ieftine asa. La funerare Bucuresti coroanele se mai gasesc si in forma de inima care sunt un pic mai scumpe dar au un design foarte dragut – coroana sub forma de inima se regaseste, de pvbicei, sub denumirea de aranjamente funerare inima, pretul isi merita totii bani deoarece, funerare Bucuresti acorda o importanta speciala acestui tip de coroana prin faptul ca aceasta este formata din 75 (in general) de trandafiri de culoare rosie si 25 de santini verzi, dar ea mai este compusa pe langa trandafiri si santini si din ecualpta, aspidrista si ruscusus. La funerare Bucuresti o astfel de coroana are un pret destul de ridiat undeva in jurul sumei de 1000 de lei. Coroanele mai pot fi formate si din doua tipuri de flori precum, crizanteme si trandafiri sau orhidee si trandafir etc., culoarea florilor pot fi la alegere in functie de preferinte (alb sau rosu uneori daca florile sunt artificiale pot fi si albastre).

Funerare Bucuresti – monumente funerare

Vorbim de funerare Bucuresti – monumente funerare deoarece ambele servicii pot fi indeplinite de aceeasi firma si pot fi cuprinse intr un pachet. Pretul difera foarte mult intre funarare Bucuresti si momnumente Bucuresti deoarece primele au un pret mult mai scazut implicand materiale de lucru mai putin ieftine si cu un mod de productie mult mai rapid, pe cand cele de al doile (monumente funerare Bucuresti) se ocupa cu obtinerea de cruci sau lucrari funerare Bucuresti. Monumentele furnerare pe timpuri mai vechi erau obtinute din piatra, deoarece asta este foarte rezistenta si cu greu se deterioreaza, si nu necesita schimbata. In zilele de azi monumente funerare se construiesc din marmura si granit. Firmele pun la dispozitia clientiilor lor monumente masive cu cripta de 3 locuri, cripta dubla sau cripa cu 6 – 8 locuri, acestia mai oefrind si capela cu granit care poate avee tot asa 2, 3 sau 6, 8 locuri.

Plata in rate la funerare Bucuresti

Dupa cum bine stim funerare Bucuresti presupune costuri mari iar pentru a preveni imprumutul in banca sau aplicarea la alte metode, firmele accepta plata in mai multe rate pentru funerarele solicitate care pot fi bineinteles si personalizate. Monumente funerare Bucuresti sunt comercializate impreuna cu felina sau 2 vaze. Punand la dispozitie posibilitatea de personalizare se poate alege astfel: materialul din care doriti realizarea lucrarii, dimensiunile, culoriile si bineinteles ca clientul poate adauga si accesorii precum poze de ceramica, litere de ceramica sau alte accesorii preferate (diferite flori, forme diferite ale literelor sau crucifixuri)

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.