Gall Trophy te premiaza

Cupa sportivaIntotdeauna cei mai buni au fost premiati, fie ca au primit diplome de recunoastere pentru meritele lor, fie ca de gatul lor au fost puse medalii confectionate din diverse metale stralucitoare sau au primit trofee sau cupe. Efortul si stradania pe care cei mai buni dintre cei buni le-au depus au fost mereu apreciate de catre ceilalti si au reprezentat pentru ei un stimul de a le depasi performantele. Fie ca acestea au fost obtinute pe plan scolar sau sportiv, pe plan national sau international, performantele elevilor sau sportivilor trebuie apreciate, pentru ca volumul de munca pe care l-au depus, orele de efort fizic sau intelectual sustinute de catre ei nu sunt foarte usoare.

O firma care apreciaza la cel mai inalt nivel munca, efortul si talentul celor ce reusesc sa fie mereu pe primele locuri este Gall Trophy.

Compania Gall Trophy are ca si domeniu de activitate de baza producerea si comercializarea de trofee pentru competitii sportive, oferindu-le premiantilor o gama foarte diversificata de produse precum trofee din sticla, plachete si placute, cutii pentru medalii, cupe,  figurine, medalii, panglici si rozete. Toate aceste produse pe care firma le comercializeaza se pot personaliza in functie de doleantele clientilor.

Cupa sau trofeu sportivFirma Gall Trophy ofera spre vanzare o gama diversa de cupe si trofee sportive.  Astfel, organizatorilor de concursuri sportive li se ofera sansa de a alege dintr-un catalog profesionist de trofee, de unde le vor putea alege pe cele potrivite pentru competitia lor, alegand dintr-o varietate de marimi, modele si culori care vor da cu siguranta evenimentului sportiv esenta de care are nevoie. Cupele sportive realizate au un design variat, care poate fi clasic sau modern, si pot fi inmanate atat in concursurile pentru juniori, cat si in cele grandioase care se adreseaza seniorilor.

Cei mai buni vor avea tot timpul in vitrina lor, un suvenir care le va aminti in permanenta valoarea lor. Materialele de calitate utilizate dar si iscusinta mesterului creator fac din aceste trofee adevarate opere de arta.

Profesionistii firmei Gall Trophy pot personaliza pana in cele mai mici detalii trofeul, datorita serviciilor de gravare a stativului cupei, indiferent ca acesta este confectionat din marmura sau din lemn. In colectia de cupe pe care Gall Trophy o propune vei avea certitudine ca vei gasi cupa care se va potrivi cel mai bine competitiei tale sportive si care va  corespunde in totalitate preferintelor tale.

Trofeu sportivMultitudinea de cupe, medalii si trofee sportive pe care acesti fauritori de premii de la Gall Trophy le confectioneaza, se pot utiliza cu mare mandrie pentru  premierea celor mai buni din cadrul concursuilor scolare, sportive sau  artistice. Calitatea cupelor si a trofeelor ce ies din mana acestor mesteri iscusiti a crescut concomitent cu performantele care au fost obtinute de catre cei mai buni dintre cei buni, iar calitatea medaliilor pe care acestia le-au primit a cunoscut o imbunatatire semnificativa in acelasi timp pe masura ce erau inmanate castigatorilor. Mesterii fauritorii de trofee si cupe de la Gall Trophy cand dau nastere unui astfel de obiect cu rol premiant,  nu se gandesc  la pretul lor, ci mai degraba la valoarea pe care o vor capata odata ce vor ajunge in mainile invingatorilor.

Gall Trophy te premiaza pentru ca esti cel mai bun!

In momentul in care vei contacta firma, te rugam sa mentionezi faptul ca ai gasit-o pe zoom-biz.ro, pentru a beneficia de reduceri de pret!

Poti sa citesti si alte articole doar aici.

Contact

Companie: Gall TrophyGall Trophy

Judet: Timis

Localitate: Timisoara

Adresa: Str. Paris nr. 2A

Telefon: 0256-20.48.61 | 0722-39.41.43

Fax: 0256-20.48.61

Adresa web:  www.galltrophy.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.