Gaseste-i mereu pe cei dragi cu sistemele de urmarire prin GPS – Commander Systems!

Sistem-urmarire-gps-mQ1KsDe cele mai multe ori, este responsabilitatea ta sa ai grija de persoanele dragi tie, mai ales in cazurile in care acestea nu isi pot avea singure de grija in totalitate. Si totusi, o viata pare a fi o responsabilitate atat de mare incat ai face tot posibilul sa mai diminuezi din pericole si sa gasesti modalitati prin care sa te asiguri ca persoana in cauza nu va pati nimic. Care este cea mai buna solutie pentru a fi mereu la curent cu tot ce se intampla cu cei dragi tie (fie copii, rude in varsta sau chiar animale de companie), fara a-i urmari la tot pasul? Raspunsul il reprezinta sistemele de urmarire prin GPS de la Commander Systems!

Cum functioneaza sistemele de urmarire prin GPS? Pentru inceput, astfel de dispozitive au dimensiuni mici, fiind usor de plasat pe haine, genti, zgarzi etc. In momentul in care doresti sa iti localizezi copilul, bunica sau pisica, trebuie doar sa trimiti un SMS in care sa specifici, in mare, spatiul in care crezi ca se afla. Mai apoi, persoanele sau animalele de companie vor fi localizate prin folosirea hartilor puse la dispozitie de Google Maps.

De ce trebuie sa apelezi la un sistem de urmarire prin GPS? Exista o mare posibilitate ca utilizarea unui astfel de sistem atat in cazul animalelor de companie, cat si a persoanelor, sa ti se para putin exagerata. Totusi, trebuie sa ti cont de aspectele lumii care te inconjoara si sa realizezi ca, odata iesit din casa, niciun copil, batran sau animal nu mai este in siguranta in lipsa ta. Cu sistemele de urmarire prin GPS vei stii  24 din 24 unde se afla cei dragi.

Un astfel de sistem de monitorizare pentru persoane si animale este extrem de avantajos din toate punctele de vedere. In primul rand, nu va trebui sa angajezi o persoana doar pentru a avea grija in permanenta ca bunicii sau copiii tai sa se regaseasca mereu in locurile in care ar trebui. In al doilea rand, in cazul in care ai un animal de casa pe care il indragesti foarte mult, fie el pisica sau caine, de rasa sau metis, exista posibilitatea ca acel detaliu care te-a determinat sa il iei acasa sa aiba acelasi efect si in cazul altora. Mai mult decat atat, orasele sunt mari, exista o multime de strazi si un copil sau un catel care a iesit neinsotit la plimbare va realiza mult prea tarziu ca este intr-o zona necunoscuta si ca s-a ratacit. Insa, in cazul in care acesta are asupra lui un sistem de urmarire prin GPS de la Commander Systems, va fi gasit imediat iar acest incident nu se va transforma intr-o poveste neplacuta.

Nu subestima importanta sigurantei celor dragi! Alege sistemele de urmarire prin GPS Commander Systems! Pentru a obtine informatii suplimentare, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa contactezi direct reprezentantii firmei utilizand datele de mai jos:

Adresa: Bd-ul Dimitrie Pompeiu, nr 10A, Centrul Connect (modul 1), et. 3, sector 2, Bucuresti

Persoana de contact:

Marek Kulhánek (director de vanzari) : marek.kulhanek@commander.sk

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.