GEA Refrigeration Technologies – refrigerare si congelare de nota 10!

Cauti cele mai bune solutii in domeniul refrigerarii industriale?

Nu stii unde sa gasesti echipamente de racire performante, fiabile si cu o durata mare de viata?

Compania GEA Refrigeration Technologies din Cluj Napoca este liderul de pe piata refrigerarii industriale, ce iti poate oferi tot ceea ce iti doresti in domeniu!

De la proiectare la constructii, de la instalare la servisarea instalatiilor de refrigerare, toate iti sunt puse de dispozitie de echipele de profesionisti ale firmei clujene.

Inginerii profesionisti ai companiei sunt dedicati clientilor, carora le ofera interventii rapide si eficiente, la cele mai mici preturi de pe piata.GEA

Sistemele de racire si congelare pe care vi le propune GEA Refrigeration Technologies sunt complexe si performante, acestea putand fi adaptate cerintelor si exigentelor specifice mai multor domenii de activitate.

Solutiile pe care firma le ofera partenerilor sai de afaceri sunt atent gandite de specialistii GEA Refrigeration Technologies, in functie de domeniul de aplicatii:

 • Controlul climatizarii pentru trenuri
 • Sisteme frigorifice pentru camioane
 • Solutii HVAC pentru autocare
 • Industria laptelui
 • Industria alimentara

gea 1O atentie deosebita este acordata compresoarelor, acestea fiind realizate intr-o varietate de modele si dimensiuni.

Compresoare cu piston de dimensiuni reduse – se intalnesc in diverse aplicatii, in cele mai variate domenii, GEA Refrigeration Technologies oferindu-va sisteme personalizate, bazate pe solutii inovatoare si tehnologii de refrigerare de ultima generatie.

Compresoarele de tip deschis sunt de mai multe feluri si dimensiuni:

 • Compresoare F intr-o singura treapta
 • Compresoare FZ in doua trepte F NH3
 • Unitati compresoare FDK
 • Unitati compresoare FDK cu NH3

Compresoarele de tip deschis F sunt folosite pentru actionare moderna, transmisia fortei facandu-se prin bobinare pozitiva. Produsele sunt astfel realizate incat satisfac toate cerintele legate de actionari, au un design compact, sunt robuste si usor de manipulat, cu sistem de lubrifiere a pompei de ulei. Compresoarele pot fi actionate prin ambreiaj direct sau via V-belt, au versiuni disponibile si pentru NH3, fiind potrivite atat pentru agentii frigorifici HFC conventionati cu clor, cat si pentru cei fara clor.

Compresoare cu piston comercializate de GEA Refrigeration Technologies se gasesc in oferta firmei in peste 30 de modele, acestea fiind impartite in patru serii:gea 2

 • GEA Grasso V
 • GEA Grasso 12|12E
 • GEA Grasso 10
 • GEA Grasso 5HP – compresoare de tip deschis.

Produsele cu piston pentru refrigerare sunt de tip deschis, foarte fiabile si cu costuri scazute. GEA Refrigeration Technologies a acordat o atentie deosebita acestor compresoare, atat in ceea ce priveste consumul de energie, cat si costurile de intretinere. Pentru aceasta compania a realizat o serie de inovatii, precum valvele din material compozit ori pistoanele usoare, ce impun o uzura redusa a inelelor.

Seria GEA Grasso 10 este special proiectata pentru a functiona in orice tip de instalatie de refrigerare industriala, atat pentru aplicatii de racire, cat si pentru cele de congelare. Carcasa produselor este din otel sudat, variantele disponibile fiind atat intr-o treapta, cat si in doua trepte. Compresoarele nu necesita racirea cu apa, au nivele de control al capacitatii pentru fiecare cilindru si valvele realizate din material compozit, ce le confera o eficienta crescuta si o durata mare de functionare.

GEA Refrigeration Technologies are cele mai bune solutii pentru compresoarele folosite atat pentru frig industrial cat si pentru instalatiile de aer conditionat.

Fie ca este vorba de industria chimica ori de cea alimentara, de cladiri de birouri ori de transportul bunurilor, cand vine vorba de racire GEA Refrigeration Technologies va ofera solutii particularizate, fiabile, durabile, cu o eficienta energetica ridicata.

Seriile GEA Grasso SH, GEA Grasso MC si GEA Grasso LT, pe care le gasiti in oferta companiei GEA Refrigeration Technologies, au fost special proiectate pentru a functiona la presiuni de pana la 28 de bari, produsele fiind disponibile si in varianta de presiune ridicata. Potrivite pentru functionarea la temperaturi foarte scazute, compresoarele pot functiona in sisteme cascadate, cu aplicatii diverse.

Pentru cele mai bune solutii in domeniul refrigerarii, alege un partener pe masura!

GEA Refrigeration Technologies – liderul instalatiilor de racire si congelare!

Contact :

Judeţ: Cluj
Localitate: Cluj-Napoca
Adresa: Buna Ziua 34-36, etaj 3 si 4
Telefon: 0264 453 206
0264 453 207
Fax: 0264 453 208

Citeste alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.