GRAPHOTEK EXPRES- cartea ta de vizita

Carti-de-vizita-Galati-nveSaEste nelipsita oamenilor de afaceri, aduce un plus la imaginea fiecaruia, denota seriozitate, spune esentialul despre tine sau despre activitatea pe care o ai, si ajuta la stabilirea contactelor cu potentiali colaboratori, toate cu ajutorul unui cartonaj de doar cativa centimetri. Cartea de vizita, este elementul care poate puncta decisiv in impresia generala despre un viitor colaborator sau in cazul incheierii unei afaceri. Aceasta te reprezinta pe tine si in acelasi timp compania pentru care lucrezi, motiv pentru care aspectul trebuie sa fie impecabil si sa transmita esentialul.

Grija pentru detalii trebuie sa fie primordiala incepand de la tipul de material folosit pentru confectionarea cartii de vizita pana la elementele de grafica, toate pentru ca rezultatul final sa completeze ceea ce vrei sa transmiti. Pe langa toate acestea, trebuie sa mai tii cont de faptul ca aceasta reprezinta o modalitate ieftina de a-ti face publicitate si de a te promova. De aceea aspectul unei carti de vizita este atat de important.

Informatiile pe care o carte de vizita trebuie sa le contina sunt in general cele esentiale pentru tine si firma pentru care lucrezi. Astfel numele, logo-ul companiei, prenumele si numele tau, functia pe care o ocupi si datele de contact sunt obligatorii. Acestora se pot adauga, elemente suplimentare precum sloganul si adresa companei, imagini de fundal, o mica harta care sa localizeze sediul biroului tau, date despre produsele sau serviciile oferite, numele altor persoane de contact, fotografia proprie, sau alte informatii care sa faciliteze contactul. Si pentru ca totul sa fie perfect, urmeaza cateva sfaturi. Numele de familie se scrie cu majuscule pentru a evita confuziile, functia se scrie de obicei cu caractere mai mici decat numele, la datele de contact nu trebuie sa lipseasca adresa postala, numarul de telefon, fax, adresa de e-mail si adresa de website.

Pana cand acela caruia ii inmanezi cartea de vizita sa citeasca  informatiile pe care le contine aceasta, atentia cade asupra calitatii hartiei si a aspectului general. Grafica are un rol important in transmiterea corecta a mesajului, de aceea un design simplu si elegant garanteaza reusita. In cazul in care iti doresti sa iesi din tipar, poti alege un design aparte care sa contina elemente colorate sau scris multicolor, depinde de domeniul in care lucrezi. Este indicat insa sa nu exagerezi cu culorile pe care le folosesti, cel mai simplu fiind sa optezi pentru culorile logo-ului companiei. Textul trebuie sa fie lizibil si materialul din care este confectionat nu trebuie sa fie unul ieftin. Important este ca cel care primeste cartea de vizita sa fie determinat sa o pastreze. Retine ca o carte de vizita nu trebuie sa fie indoita sau sa contina date eronate, greseli gramaticale sau informatii incomplete.

Pentru a lasa o buna impresie, alege GRAPHOTEK EXPRES,  specialistii in carti de vizita. Cu noi succesul este garantat. Confectionam orice model de carte de vizita, indiferent de cerintele tale. Tipografia GRAPHOTEK EXPRES executa modele cu design simplu, clasic sau sofisticat cu diferite aplicatii pe colturi sau diverse imagini atasate. Mai mult, in functie de preferintele tale, poti alege intre hartie mata sau lucioasa. GRAPHOTEK EXPRES te ajuta sa iesi in evidenta.

Firma GRAPHOTEK EXPRES este specializata pe servicii tipografice, de productie publicitara, editare de carte, precum si pe servicii de furnizare a rechizitelor. Pe langa toate acestea, realizam flyere, stampile, afise, calendare de buzunar, invitatii de nunta sau botez precum si pliante personalizate.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.