Hi-Tech Machinery expertii in linii de productie

Linii-productie-tabla-tip-tigla-q8WU8Acoperisul are un rol important in ceea ce priveste estetica unei constructii. O metoda la care recurg tot mai multe persoane, din dorinta de a avea o casa moderna, este tabla tip tigla. Aceasta datorita formei si paletei coloristice diversificata cu care poate fi prelucrata, confera acoperisului un aspect placut. Pe langa toate acestea, indeplineste si un rol functional important, pentru ca are o rezistenta sporita, de peste 50 de ani, avand capacitatea de a-si pastra culoarea initiala, o perioada de peste 15 ani. Mai mult decat atat, are o rezistenta mare atat la capriciile naturii cat si la deformari mecanice. Calitatea tablei tip tigla depinde, insa de liniile de productie, capabile sa execute o gama variata de modele si dimensiuni, perfecte pentru orice acoperis.

In general, acestea se deosebesc in functie de gradul de continuitate a desfasurarii procesului de productie, in linii de productie in flux continuu si intermitent sau discontinuu. Liniile de productie in flux continuu reprezinta o varianta  avansata, care asigura continuitatea desfasurarii productiei pe baza unui tact de functionare unic si a unui ritm constant, ca urmare a sincronizarii executarii in timp a operatiilor tehnologice.

Liniile de productie in flux discontinuu se caracterizeaza prin nesincronizarea executarii in timp a operatiilor tehnologice sau prin sincronizare partiala, numai pentru unele operatii executate pe linia de productie in flux. Si asta ca urmare a faptului ca procesul tehnologic nu poate fi divizat pe operatii sau grupe de operatii care au, in totalitatea lor durate egale sau multiple.

In raport cu ritmul de functionare se intalnesc linii de productie in flux cu ritm reglementat si cu ritm liber. In functie de nomenclatura produselor executate pe linie se individulaizeaza trei categorii de linii de productie in flux, dintre care: liniile de productie in flux monovalente, liniile de productie in flux poilivalent, si in cele din urma, liniile de productie in flux polivalente cu nomenclatura de grup.

Dincolo de toate explicatiile de specialitate, greu de inteles la o prima vedere, un lucru este cert, liniile de productie asigura calitatea produselor, rezistenta acestora precum si aspectul bine definit.

Pentru ca investitia ta sa fie una garantata, apeleaza la profesionisti in domeniu. Hi-Tech Machinery comercializeaza o gama larga de utilaje, linii si echipamente de productie. Datorita experientei de peste 15 ani pe piata de specialitate, am reusit sa atragem colaboratori de prima mana, la nivel mondial. Astfel, utilajele pe care le comercializam provin din China, Statele Unite ale Americii, Finlanda, Suedia, Turcia, Italia si Germania. Hi-Tech Machinery comercializeaza linii de productie tabla tip tigla de inalta performanta, capabile sa execute tigle la comanda, personalizate, care sa dea un aspect modern locuintei tale.

Hi-Tech Machinery pune la dispozitia cleintilor sai: linii de productie tabla tip tigla, linii de productie tabla cutata, linii de productie profile rigips sau termopan, linii de productie panouri sanwich cu EPS sau spuma poliuretanica, toata gama de produse hidraulice, linii de productie polistiren extrudat si expandat de mica, medie sau mare productivitate, decoilere automate de pana la 15 tone, linii de productie tip cut-to-lengh sau slitter pentru grosimi de pana la 3 mm, utilaje tip acumulator precum si linii de productie tip C, Z, omega si asa mai departe. Cu Hi-Tech Machinery ai certitudinea calitatii.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.