Idei de cadou: umbrele personalizate pentru zile mohorate

umbrele personalizate

Cadourile pot sa fie de cele mai multe ori o bataie de cap, mai ales daca nu cunoastem prea bine persoana careia trebuie sa ii daruim ceva sau daca nu avem timp de cautat cadoul ideal. Odata cu dezvoltarea consumerismului oamenii au ajuns sa achizitioneze orice, diminuand astfel valoarea reala a unui cadou. Cu ce va ajuta ca ati primit cadou un parfum pe care oricum l-ati fi putut cumpara si singur/ singura? Ceea ce salveaza situatia unui cadou de la monotonie si irelevanta este unicitatea lui. Probabil ati auzit sau ati primit de cateva ori un cadou personalizat, care are un sens aparte, nu neaparat prin utilitatea lui, ci prin faptul ca este haios sau va aduce aminte de persoana care vi l-a daruit sau pur si simplu spune ceva despre personalitatea dumneavoastra. Daca va confruntati cu decizia de a cumpara ceva anume pentru cineva, v-ati gandit vreodata la umbrele personalizate?

De ce umbrele personalizate?

Daca incercati sa imbinati utilitatea unui cadou cu specificul lui pentru cineva anume, va puteti gandi ca umbrelele ar trebui sa fie nelipsite din casa sau masina oricarei persoane, caci nu stim niciodata cand vom avea nevoie de una. Ce reprezinta o umbrela, de fapt? In general oamenii asociaza umbrelele cu ploaia, vremea urata, mohorata, o atmosfera deprimanta, toamna si asa mai departe. Cum ar fi sa daruiti cuiva un motiv pentru care abia asteapta o ploaie ca sa isi arate noua umbrela? Umbrele personalizate nu reprezinta doar un simplu cadou, ci ar putea sa transforme o zi trista de toamna intr-o zi ceva mai vesela si mai inspirata. Facand un astfel de codou, ii aratati astfel persoanei respective ca va intereseaza suficient de mult incat sa nu fi cumparat un simplu obiect fara sens.

Cum alegem cele mai potrivite umbrele personalizate?

Umbrele personalizate inseamna sa fie potrivite pentru personalitatea specifica a persoanei careia ii veti darui umbrela respectiva. Ganditi-va la aceasta: cum este ea, care este culoarea preferata, ce ii place, ce nu ii place, ce o amuza, ce personaje indrageste, la ce filme se uita, ce seriale urmareste si asa mai departe. Alegeti ceva, un obiect, un personaj sau o replica pe care persoana respectiva o indrageste pentru a personaliza umbrela. Daca aveti nevoie de inspiratie, vizitati dalimpromo.ro de unde puteti sa alegeti un model deja existent sau sa comandati umbrele personalizate pe placul dumneavoastra. Cum ar fi sa aveti umbrele personalizate cu serialul preferat? Sau cu motto-ul preferat? Sau cu personajul preferat spunand o replica amuzanta?

Ce altceva mai putem face cu aceste umbrele personalizate?

Umbrele personalizate pot fi folosite si in marketing, pentru branding. Multe companii aleg sa personalizeze diferite obiecte, pe care sa le ofere angajatilor, partenerilor de afaceri, asociatilor si asa mai departe. Multe firme aleg sa personalizeze diverse obiecte pentru a se promova, iar umbrele personalizate reprezinta genul de obiect care este util zi de zi si nu trebuie sa ii lipseasca nimanui, ele putand zi un mijloc inedit si diferit de promovare a afacerii dumneavoastra.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.