Implantologie dentara de cea mai buna calitate asigurata de Medicinetic

Cu totii stim ca vizitele la stomatologie inseamna pentru majoritatea dintre noi durere si agonie. Frica de dentist nu mai este insa de actualitate pentru ca solutiile moderne dar si aparatura de ultima generatie ofera servicii nedureroase si de lunga durata, astfel vizitele noastre la dentist pot fi rarite si mult mai placute. Daca si dumneavoastra va doriti vizite fara amintiri neplacute dar si operatii dentare de calitate ireprosabile atunci trebuie sa incercati serviciile Medicinetic.

Medicinetic ofera serviciile unui cabinet stomatologic in Craiova tuturor celor ce au o problema dentara. Indiferent de problemele pe care le aveti, doctorii Medicinetic vor aplica solutia potrivita si nedureroasa ce va rezolva in timp scurt si pentru o perioada indelungata problemele dumneavoastra dentare. Dupa cum bine stim, cazul cel mai nefericit atunci cand vine vorba despre probleme dentare este reprezentat de lipsa dintilor. Lipsa dintilor va ingreuna procesul de ingerare, va participa la alegerea alimentatiei si va oferi o imagine ce nu va face cinste. De aceea, in cazul in care va confruntati cu astfel de probleme trebuie sa solicitati servicii dentare de implantologie.

Implantologia reprezinta ramura cea mai importanta din cadrul unui cabinet stomatologic. De ce? Pai in primul rand implantologia presupune o serie de operatii ce necesita pricepere, cunostiinte de specialitate, o anumita experienta dar si materiale si aparatura de ultima generatie. De fapt implantologia reprezinta efectuarea unui implant dentar. Astfel se poate suplini usor si optim lipsa dintilor.

De cele mai multe ori implantul dentar este format dintr-un surub din titan, pe care se va monta un bont protetic similar dintelui natural ce va fi acoperit dupa un timp de 4-6 luni cu o lucrare protetica estetica. Fixarea dintilor parodontotici se efectueaza numai cu sisteme adezive moderne. In plus in cadrul cabinetului se efectueaza si proceduri de aditie osoasa preimplantara, reconstructie osoasa, lucrari ceramice fara metal construite pe pivoti din fibra de sticla.

Desigur daca toate aceste operatii nu se executa intr-un mod profesionist, pacientul va avea de suferit. Implantul nu va fi rezistent, va fi dureros iar o noua interventie va fi necesara ceea ce inseamna noi bani cheltuiti pentru aceeasi rezolvare. Pentru a evita astfel de situatii neplacute, va recomandam serviciile de specialitate oferite de cabinetul stomatologic Medicinetic.

Medicinetic va sta la dispozitie si cu alte servicii precum: servicii de medicina sportiva, kinetoterapie in Craiova, cabinet stomatologic, implantologie, kinetoterapie coloana vertrebrala, kinetoterapie membre superioare, kinetoterapie membre inferioare, dar si multe altele. Spre deosebire de alte cabinete similare, Medicinetic garanteaza cel mai bun raport calitate / pret. Fiecare serviciu va fi de o calitate ireprosabila, tarifele solicitate fiind mai mult decat avantajoase, in anumite situatii acordandu-se si reduceri substantiale de preturi.

Implatologia Medicinetic se adreseaza tuturor celor ce au probleme dentare reprezentate prin lipsa dintilor sau maselelor; astfel daca va doriti implanturi dentare de calitate, nedureroase si rezistente in timp, cu siguranta trebuie sa incercati serviciile puse la dispozitia dumneavoastra de clinica Medicinetic. Aceeasi clinica va sta la dispozitie si cu o pagina web prin intermediul careia puteti obtine toate detaliile de care aveti nevoie.

Medicinetic, date de contact:

Stradă : Corneliu Coposu 103
Cod Poştal/ZIP : 200341
Oraş : Craiova
Judeţ : Dolj
Ţară : Romania
Telefon : 0040.251.31.01.31
Telefon : 0040.744.386.329
Telefon Stomatologie : 0040.744.913.921
@ Email : office@medicinetic.com
Site Web : http://www.medicinetic.com

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.