Inchiriaza o masina avantajos prin Divieto

Ai de parcurs o distanta mare si nu stii ce mijloace de transport sa foloseti? Ai nevoie de un mijloc de transport la indemana care se te duca rapid dintr-un loc in altul si care sa nu te coste mult? In aceste situatii cu siguranta ca trebuie sa apelezi la serviciile de rent a car puse la dispozitie de o companie de profil. Inchirierile de autovehicule au devenit o afacere de succes pentru cei ce activeaza in acest domeniu, tot mai multi soferi alegand aceasta varianta in schimbul parcurgerii unei distante cu trenul sau cu mijloacele de transport in comun.

Dar de ce sa inchiriezi un autovehicul? Avantajele sunt numeroase pentru ca serviciile de inchiriere masini vin cu preturi avantajoase, cu o gama larga de modele de autovehicule din care sa alegeti si cu servicii pentru orice fel de solicitare. Spre exemplu, daca trebuie sa stati cateva zile intr-un oras cu care nu sunteti familiar, daca trebuie sa efectuati vizite de afaceri, intalniri cu partenerii dumneavoastra sau daca doriti sa mergeti in vacanta dar masina personala nu poate fi folosita, atunci inchirierea unei masini va fi solutia perfecta pentru solutionarea rapida si eficienta a problemelor dumneavoastra.

O companie care va ofera astfel de servicii este si Divieto. Divieto garanteaza cele mai mici preturi la inchirierea unei masini de pe piata din Romania. Divieto isi are sediul in Timisoara dar fiind vorba despre servicii de inchirieri auto, masinile sunt disponibile pentru plecari in oricare localitate din Romania si nu numai. Divieto dispune de o flota auto numeroasa, cei interesati putand alege din diverse modele si marci de masini. Inchirierile se pot acorda pentru perioade scurte, medii sau de preferat pentru o durata mai indelungata de timp.

Toate masinile ce compun flota auto Divieto se afla in perfecta stare de functionare avand verificarile aferente la zi. Masinile vin cu dotari standard sau suplimentare totul pentru a asigura confortul pasagerilor dar si al soferilor. Dupa cum am precizat, autovehiculele disponibile prin Divieto nu prezinta defectiuni si garanteaza un transport fara evenimente neplacute.

Compania va sta la dispozitie cu servicii speciale pentru cei ce isi doresc inchirieri auto ieftine, oferind masini econome. Tarifele de inchiriere vor varia desigur in functie de modelul autovehiculului ales, in functie de dotarile acestuia si in functie de perioada solicitata. Astfel, pentru a obtine o oferta de pret conforma cu necesitatiile dumneavoastra va trebui sa contactati personalul Divieto pentru a solicita informatii suplimentare si pentru a va exprima solicitarea.

Divieto va sta la dispozitie si cu alte servicii ce includ: transport aeroport in Timisoara, informatii trasee turistice sau asistenta turistica de specialitate. Pentru a solicita serviciile de inchiriere masini Divieto va trebui sa utilizati datele de contact disponibile in finalul acestui articol, sau va trebui sa accesati platforma online a companiei. Site-ul Divieto va sta la dispozitie cu informatii generale despre activitatea companiei dar si cu lista masinilor disponibile spre inchiriere. Pe aceeasi pagina web puteti vizualiza si lista completa a serviciilor oferite dar si detalii referitoare la tarifele practicate.

Divieto, date de contact

Telefon / fax:

– telefon: ++40-256-281614
– mobil: ++40-728-129711, ++40-744-772324
– fax: ++40-256-281614

Adresa: S.C. DIVIETO S.R.L., str. Bistrei nr. 18B, 300320 Timişoara

E-mail: divieto@divietotm.ro

Web: www.divietotm.ro

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.