Indeo Auto – “doctorul” masinii tale

Cauti cei mai buni meseriasi pentru masina ta, care sa-ti ofere servicii de calitate, la preturi corecte?

Nu stii la cine sa apelezi pentru un schimb de ulei, revizia sistemului de franare ori reglarea sistemului de distributie al autoturismului tau?

Vrei cea mai buna oferta de pe piata si piese de schimb originale, cu garantia aferenta?

Atunci Indeo Auto este cea mai buna alegere pe care o poti face!

Firma bucuresteana are o experienta de sase ani in domeniul pieselor auto, dar si in cel al service-lui auto, motiv pentru care este in masura sa le ofere tuturor clientilor care ii calca pragul servicii de calitate, in cei mai scurti timpi posibili.Indeo auto

Si pentru ca stie ca banii si timpul conteaza, Indeo Auto are pentru tine o oferta speciala, “Pachetele de revizie”, special dedicate sistemului de franare, sistemului de distributie si filtrelor si uleiurilor.

Personalul calificat al firmei este mereu la dispozitia clientilor, carora le ofera toate piesele de schimb necesare reviziei, piese de calitate premium cu garantia aferenta, fabricate de producatori renumiti in domeniu.

Apeland la gama variata a serviciilor pe care compania Indeo Auto le pune la dispozitie partenerilor sai de afaceri, ai garantia preturilor corect stabilite, acestea incluzand valoarea pieselor inlocuite, dar si pe cea a manoperei aferente, in factura finala neexistand costuri ascunse.

Personalul calificat al firmei este bine pregatit profesional, prompt si mereu gata sa iti ofere o mana de ajutor, acesta respectand intotdeauna programarile si pasii aferenti fiecarei operatii.

Pachetele de revizie lansate pe piata de compania Indeo Auto reprezinta cele mai bune solutii pe care le poti alege de pe piata auto, raportul calitate/pret fiind unul ideal.

Pe langa acestea, firma mai comercializeaza si produse de calitate, fabricate de marci recunoscute in domeniu, dintre acestea amintind radiatoare, rulmenti, amortizoare, ambreiaje, uleiuri, filtre, kituri de distributie sau bujii scanteie ori incandescente.

Profesionistii Indeo Auto sunt pregatiti sa intervina in orice moment pentru a-ti veni in ajutor, oferindu-ti la cerere diagnoze computerizate obligatorii, verificari si schimburi de ulei, filtre, elemente de franare sau cutii de viteze.

Indeo auto 1Fiind o firma care se respecta, Indeo Auto iti pune la dispozitie si un service auto profesional, in care personalul calificat este pregatit sa iti ofere solutii optime in domeniul mecanicii auto.

Pachetele de revizie aflate in oferta Indeo Auto sunt special concepute pentru a iti oferi solutia optima pe care o cauti. In cel mai scurt timp, beneficiezi de cel mai bun raport calitate/pret, dar si de piese de schimb originale. Pachetele sunt concepute pentru cele mai des intalnite si folosite marci auto, ele avand incluse absolut tot ce implica o revizie, de la schimb de ulei si filtre, la sistemul de franare si sistemul de distributie al masinii tale.

In plus, intrand pe site-ul firmei Indeo Auto poti obtine si o oferta personalizata, fie pe o marca anume de piese, fie pe o marca anume de masina, variantele propuse fiind cele mai ieftine de pe piata.

Angajatii Indeo Auto sunt prompti si rapizi, in mai putin de 10 minute putand afla detalii despre costul reviziei, durata acesteia si perioada de programare.

Apeleaza la profesionisti, daca vrei cele mai bune servicii in domeniul auto, la cele mai bune preturi de pe piata!

Indeo Auto, liderul mereu la dispozitia ta !

Contact :

Localitate: Bucureşti
Adresa: Sos. Berceni nr. 48, sector 4
Telefon: 0758.117.866

Citeste si alte materiale interesante, aici !

 

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.