Inelele de logodna Roza Oro Collection

Inelele de logodna Roza Oro Collection1Logodna este un pas aproape la fel de important in viata unei femei cum este si nunta. Prin logodna se oficializeaza relatia celor doi tineri, care primesc binecuvantarea parintilor, nasilor si a lui Dumnezeu. O logodna in adevaratul sens al cuvantului, respectand traditiile, se face si la Biserica, iar preotul tine o slujba speciala pentru acest eveniment. Tocmai de aceea tinerii trebuie sa achizitioneze si inelele de logodna, care sunt un simbol al dragostei lor eterne. Aceste inele vor fi asezate pe inelarul mainii drepte pana in momentul cununiei, cand locul lor va fi luat de verighete. O firma care se ocupa de comercializarea acestor frumoase si simbolice bijuterii este si Roza Oro Collection, ce poseda o colectie impresionanta de produse, care mai de care mai deosebite.

Logodna si traditiile

Desi traditiile specifice logodnei s-au schimbat foarte mult de-a lungul vremii, culminand chiar cu disparitia acestei etape, mai exista zone unde se pastreaza vii multe obiceiuri stravechi.
In primul rand exista cererea in casatorie, cand barbatul trebuie sa ceara fata de nevasta. El cere permisiunea, in mod traditional, parintilor fetei. Daca acestia sunt de acord urmeaza o intreaga perioada denumita logodna, care nu trebuie sa fie prea lunga, dar nici foarte scurta, timp in care tinerii trebuie sa se cunoasca.
Apoi barbatul daruieste tinerei fete un inel de logodna. In zilele noastre chiar tanara isi alege inelul si acest lucru nu mai reprezinta o surpriza. Urmeaza binecuvantarea de la Biserica si apoi petrecerea de logodna.
Chiar daca unele traditii sunt invechite, ele sunt frumoase si pastreaza spiritul luminos si curat.

Despre Roza Oro Collection

Roza Oro Collection a luat nastere in anul 2006 in Satu Mare din dorinta de a oferi produse de cea mai buna calitateInelele de logodna Roza Oro Collection. Domeniul principal de activitate al companiei consta in producerea si comercializarea de bijuterii din aur.
Roza Oro Collection pune mare accent pe seriozitatea si profesionalismul cu care echipa sa lucreaza si interactioneaza cu clientii, astfel incat acestia din urma sa fie intotdeauna multumiti. De asemenea, datorita calitatii si design-ului deosebit al bijuteriilor, Roza Oro Collection a reusit sa castige simpatia si respectul tuturor clientilor sai.
Deoarece doreste sa vina in ajutorul potentialilor cumparatori, Roza Oro Collection a creat si un showroom unde toate bijuteriile pot fi admirate si probate, si unde cumparatorii pot beneficia si de servicii precum modificarea, gravarea, prelucrarea sau curatarea bijuteriilor.

Produse si servicii Roza Oro Collection

Produsele Roza Oro Collection sunt lucrate cu grija si prezinta o atentie deosebita pentru detalii. Amintim de verighete, care pot fi confectionate din aur alb, galben sau aur roz, de lanturile din aur si chiar de inelele de logodna.
Acestea din urma sunt si ele realizate fie din aur alb, aur galben sau o combinatie intre acestea doua. Pot fi prevazute si cu pietre, iar forma si gramajul difera in functie de preferintele clientilor.
Calitatea este indiscutabila, iar transportul este gratuit. De asemenea, fiecare inel de logodna prezinta si garantie.

Daca doresti achizitionarea unui inel de logodna din aur pentru partenera ta, apeleaza la produsele Roza Oro Collection si ea va fi incantata!

In continuare, poti citi si despre Montaco Serv.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.