Info Media Service – profesionistii GSM

Sunteti in cautarea ucablu de datenui cablu de date compatibil cu modelul telefonului dumneavoastra? Doriti sa il achizitionati la un pret foarte atractiv? Solutia vine din partea firmei Info Media Service, cu locatia in Bucuresti.

Infiintata in anul 2002, compania Info Media Service este lider pe piata locala, in domeniul comercializarii pieselor si accesoriilor GSM. Apeland la firma bucuresteana veti putea achizitiona cablul de date la un pret foarte avantajos. Dintre produsele pe care le puteti achizitiona de la compania bucuresteana amintesc urmatoarele: display-uri telefoane, camera telefon mobil, esda driver, antena telefon, touchscreen telefon, banda flex telefon, carcase de telefon, capac baterie, joystick, casca, difuzor, speaker, dar si foarte multe accesorii precum incarcatoare multifunctionale, huse, folii protectie, hands-free bluetooth, carduri de memorie, acumulatori si lista poate continua.

De ce Info Media Service?

  • Produsele companiei beneficiaza de garantie, beneficiarul putand intoarce produsul, in cazul in care acesta nu va functiona in parametrii normali (lucru foarte rar intalnit, insa);
  • Preturile practicate de firma bucuresteana sunt foarte atractive, clientii putand beneficia de multe reduceri si promotii;
  • Calitatea produselor si profesionalismul de care da dovada personalul firmei, fac ca aceasta sa fie in topul societatilor de profil, de pe raza Bucurestiului.

Ce este un cablu de date si unde il putem folosi?

Cablul de date pentru telefon este legatura dintre telefonul dumneavoastra si un alt dispozitiv electronic, un calculator sau laptop, spre exemplu. Prin intermediul acestui cablu, utilizatorul poate transmite poze, melodii, videoinregistrari in si din calculator, la viteze foarte ridicate. Avantajul pe care cablul de date il prezinta, fata de conexiunea bluetooth, este faptul ca viteza de transfer a datelor dintre dispozitive este semnificativ mai mare, dezavantaj fiind faptul ca acesta reducea mobilitatea utilizatorului, bluetooth-ul fiind o conexiune wireless.

Cablul de date al telefonului, in functie de telefon, poate fi folosit si pentru a crea conexiuni la internet, in cazul in care telefonul suporta functia de modem, si permite sincronizarea datelor, spre exemplu a contactelor si a calendarului, dintre telefon si calculator.

Acest accesoriu GSM, are doua capete, ce difera de la un producator la altul, insa modelele noi de telefoane sunt concepute pentru a permite conectarea la calculator prin intermediul cablului, avand capete mini USB. Chiar daca nu detineti un telefon de ultima generatie, ce permite conectarea prin mini USB, tot puteti apela cu incredere la firma bucuresteana Info Media Service, deoarece aceasta detine un stoc bogat de cabluri de date pentru telefon.

Un cablu de date pentru telefon poate, datorita mufei universale mini USB, sa fie folosit si pentru transferul de date dintre alte dispozitive electronice si calculator sau laptop. Spre exemplu, camera dumneavoastra digitala poate fi conectata la laptop pentru a va transfera pozele captate cu aceasta.

De obicei, telefonul cumparat nou are in pachet cablu de date, dar daca din diferite motive aceasta nu mai functioneaza sau daca nu aveti cablu de date pentru telefon, apelati cu incredere la firma Info Media Service cablu de date, stocul dumnealor fiind alcatuit din produse si accesorii GSM pentru majoritatea modelelor de telefoane cunoscute.

Date de contact:

Denumire: Info Media Service;

Adresa: Romania, Bucuresti, str. Sos. Oltenitei, nr 58;

Numar de telefon: 0723 482 381;

Puteti citi un articol interesant despre sistemele de securitate accesand link-ul urmator: http://www.articole-promo.ro/?p=3102 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.