Info Media Service si comunicarea

Bluetoot handsfree mobilHandsfree-ul este un dispozitiv a carui utilizare este realizata fara ajutorul mainilor sau, intr-un sens mai larg, este un echipament pentru care butoanele de control sunt poziționate astfel incat sa permita mainilor sa fie ocupate  cu o alta activitate, de exemplu condusul masinii. Dispozitivele care de obicei utilizeaza handsfree ca si forma de comunicare folosesc bluetooth-ul ca si tehnologie wireless, adica tehnologie fara fir. Pentru a initia un apel este nevoie de un telefon mobil sau de un alt dispozitiv bluetooth. Aceste dispozitive includ casti bluetooth, seturi auto hands-free si dispozitive de navigatie personale.

Bluetooth handsfreeOptiunile bluetooth si handsfree se gasesc actualmente in orice masina care se respecta, fiind integrate ca parte a sistemului stereo al autovehiculului, sau in unitatea de sistem stereo. Aceasta optiune face ca  difuzoarele vehiculului sa fie utilizate in  procesul de transmitere a vocii apelantului in telefon. Un microfon este incorporat in unitatea stereo in sine sau volan, sau se poate folosi si un model cu fir separat, care poate fi plasat oriunde in masina. Sistemul handsfree ofera apelantului oportunitatea de a anula ecoul si de a reduce nivelul zgomotului, aceasta tehnologie oferindu-i posibilitatea de a efectua apeluri din orice tip de locatie.

Info Media ServiceBluetooth-ul este un standard de tehnologie wireless pentru schimbul de date pe distante scurte, de la dispozitive fixe sau mobile, precum si retele personale ce prezinta un nivel ridicat de securitate. Initial, a fost conceput ca o alternativa wireless a unor cabluri de date de tip RS-232. Bluetooth exista in multe produse, cum ar fi: telefoane mobile, modemuri de inalta clasa, tablete, media player, etc. Tehnologia este utila cand are loc transferul de informatii intre doua sau mai multe dispozitive apropiate. Este frecvent utilizat pentru a transfera date de sunet de pe telefon sau date de tip octet de pe calculatoare, realizandu-se astfel transfere de fisiere.

Telefoanele mobile ce au incorporat un dispozitiv handsfree-bluetooth sunt obligatorii in multe tari in momentul in care o persoana sofeaza. Cu toate acestea, studiile au demonstrat ca si atunci cand se utilizeaza o unitate handsfree,  conducatorul auto este distrat, si astfel are loc cresterea numarului de accidente. Este ca si cand soferul isi desfasoara activitatea de conducere si vorbeste la un telefon mobil obisnuit.

Handsfree-bluetooth-Handsfree-ul cu bluetooth ofera soferilor comoditate si prudenta atunci cand doresc sa poarte o conversatie telefonica, dar in acelasi timp sa si conduca. Aceste handsfree-uri, in comparatie cu cele prevazute cu fir, prezinta un mare avantaj: permit o miscare mult mai lejera a corpului in timpul conversatiei. Acestea functioneaza numai la telefoanele care prezinta aplicatie de bluetooh si au o durata de convorbire de pana la  aproximativ 5 ore.

De asemenea, acesta usureaza accesul la conversatie in timp ce se desfasoara alte activitati, permitandu-i apelantului sa-si pastreze mobilitatea. Acest echipament este oferit de compania Info Media Service pentru toti cei care au nevoie de un echipament modern si in pas cu tehnologia.

Alege Info Media Service pentru a intretine comunicarea!

Poti sa citesti si alte articole doar facand un singur click aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.