Inomet Design – copertina intrarii tale!

Copertine-inox-ConstantaDaca vrei sa achizitionezi o copertina din inox pentru locuinta proprie sau pentru afacerea ta, Inomet Design Constanta iti pune la dispozitie o gama variata de modele de copertine din inox, realizate la standarde inalte de calitate. Modelele satisfac cele mai exigente cerinte, si sunt comercializate la preturi avantajoase. Copertinele sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si pot fi utilizate in cadrul diferitelor tipuri de cladiri, de la locuinta proprie, la intrarea in diferite institutii publice, cabinete, arene sportive, stadioane sau patinoare. Poti alege dintr-o gama variata de modele, de diferite forme si dimensiuni, potrivite pentru orice cladire.

Copertinele au rol decorativ, dar in acelasi timp protejeaza intrarile cladirilor sau fatadele acestora de conditiile meteo nefavorabile. Se realizeaza la comanda in functie de arhitectura spatiului si de preferintele clientilor. Copertinele sunt confectionate din materiale de calitate superioara, aspect ce confera acestora rezistenta in timp. In raport cu preferintele si nevoile clientului, copertinele pot fi din sticla securizata, policarbonat sau poliplan. Poliplanul este disponibil cu diferite nuante, astfel exista posibilitatea executarii de copertine in diferite culori. Cu o vasta experienta in domeniul constructiilor metalice, Inomet Design realizeaza copertine din inox unicat, cu ajutorul dotarilor tehnologice moderne. In plus, firma dispune de personal calificat, astfel ca indiferent de modelul, dimensiunea si forma de copertina pe care o doresti, echipa va face fata oricarei provocari. Pe parcursul executarii produselor, echipa de specialisti a companiei respecta indicatiile si preferintele clientilor in ceea ce priveste design-ul, dimensiunile si alte aspecte de acest gen.

Copertinele pot servi drept umbrela ploilor, soarelui, zapezilor sau grindinei. Cele din sticla securizata se deosebesc de celelalte tipuri prin transparenta lor, eleganta si delicatetea accesoriilor. Copertinele pot fi asezate pe orice tip de cladire si sunt proiectate in functie de necesitatile fiecarui client. Aceste copertine din sticla au un mare avantaj, intrucat permite luminii sa patrunda in interiorul cladirii. Copertinele din policarbonat se aplica pe structura metalica din fier forjat sau inox. Cele de inox pot fi tip arcada sau cu o panta, cu sustinere doar de perete sau cu stalpi, acoperite cu policarbonat de diferite culori si grosimi.

Cu sediul in Constanta, Inomet Design este o companie de renume care realizeaza scari si balustrade din fier forjat, inox sau fier. Printre produsele confectionate, se numara: balustrade din inox cu panouri din stiplex sau insertie de lemn, balustrade otel vopsit, copertine, scari metalice, mobilier si porti de inox. De asemenea, firma realizeaza rafturi metalice si o serie de accesorii auto, cum ar fi praguri, portbagaje sau bulbaruri.

Pentru mai multe informatii privind produsele si serviciile oferite de Inomet Design, solicita consultanta echipei de specialisti a companiei. In plus, pe pagina de internet a firmei vei gasi si o galerie de imagini care exemplifica produsele realizate. Pe langa functionalitatea si ornamentele de exceptie, copertinele de inox ofera o rezistenta si o robustete sporita structurii arhitecturale. Achizitioneaza copertina din inox Inomet Design si vei infrumuseta intrarea casei tale!

Datele de contact ale firmei Inomet Design

Adresa firmei: Bd. I. C. Bratianu, Nr.45, Constanta

Telefon: 0341 419 299

Email: office@inometdeisgn.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.