Instalatii sanitare cu Electric SG Install

Instalatii sanitare cu Electric SG Install1Atunci cand iti construiesti o casa sau cand vrei pur si simplu sa o renovezi, trebuie sa fii foarte atent la instalatiile sanitare. In acest caz, nu trebuie sa faci rabat de la calitate si, chiar daca dai un ban in plus, trebuie sa fii singur ca acestea vor rezista in timp si nu-ti vor crea probleme. In ziua de astazi, gasesti fel si fel de produse dedicate instalatiilor sanitare, insa cel mai bine este sa apelezi la serviciile unor profesionisti care sa te poata sfatui si impreuna cu acestia sa contribui la confortul casei si familiei tale. O firma care se ocupa, printre altele, si de instalatiile sanitare este Electric SG Install din Timisoara. Nu ezita sa apelezi la echipa de profesionisti, caci calitatea iti este garantata de anii numerosi de experienta in acest vast domeniu.

Despre Electric SG Install

Electric SG Install a luat nastere inca din anul 2007, in Timisoara, iar domeniul principal de activitate al acestei companii este prestarea de servicii de montare si reparare a instalatiilor sanitare, termice, electrice, cat si a instalatiilor de stins incendiul.
Compania a capatat experienta, de-a lungul timpului, datorita portofoliului numeros acumulat, dar si datorita partenerilor sai care se afla pe piata romaneasca de profil, de mai bine de 15 ani. Datorita colaborarii cu firme de renume din tara, Electric SG Install, a capatat si ea renume si acum se afla printre cele mai cautate si mai apreciate companii din domeniu.
Echipa Electric SG Install este o echipa formata din oameni profesionisti, care sunt atenti la detalii si la nevoile clientilor, astfel incat acestia din urma sa fie intotdeauna multumiti.
Produsele si serviciile companiei sunt de cea mai buna calitate, iar clientii au revenit intotdeauna cu placere la serviciile Electric SG Install, atunci cand au avut nevoie.

Instalatiile sanitare

In constructii, instalatiile se clasifica astfel:

1. Instalatii termice;
2. Instalatii sanitare;
3. Instalatii de ventilare, dar si de conditionare a aerului;
4. Instalatii electrice;
5. Instalatii pentru alimentarea cu gaze naturale;
6. Instalatii frigorifice.

Instalatiile sanitare sunt cele care au rolul de a alimenta cu apa rece si apa calda o cladire, care colecteaza si evacueaza apele uzate si apele Instalatii sanitare cu Electric SG Installpluviale.
Pentru ca apa sa fie utilizata in conditii optime este nevoie de urmatoarele produse: closete, lavoare, dusuri, cazi de baie, pisoare, chiuvete, spalatoare pentru vase sau sifoane. Toate aceste produse se confectioneaza din portelan, faianta, tabla din otel, tabla inoxidabila, beton, plumb sau din alama. Atunci cand se va monta o chiuveta, robinetul pentru apa calda este montat in partea stanga, iar cel pentru apa rece in partea dreapta.
Cand se doreste executarea corecta a instalatiilor interioare de canalizare, trebuie in primul rand, sa fie cunoscute caracteristicile tuturor obiectelor sanitare. Cand se monteaza instalatia de canalizare a apei uzate menajere trebuie sa se tina seama de numarul si modul in care vor fi amplasate obiectele sanitare si de caracterul curgerii apelor uzate. In acest mod, apa menajera este evacuata prin sifoane si conducte in canalizarea exterioara.

Daca ai nevoie de instalatii sanitare de calitate superioara, apeleaza cu incredere la firma Electric SG Install si vei fi pe deplin multumit!

Poti citi articole interesante si aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.