June 15, 2024
Casa si Gradina COMUNICATE DE PRESA Utile

Instalator Bucuresti accesibil, in regim de urgenta – Cum stii ca ai gasit o firma serioasa?

  • martie 30, 2020
  • 4 min read
Instalator Bucuresti accesibil, in regim de urgenta – Cum stii ca ai gasit o firma serioasa?

Cautarile pentru un instalator Bucuresti accesibil se pot dovedi extenuante, mai ales atunci cand apa iti tasneste fara oprire din teava de la bucatarie. Insa o si mai mare greseala este sa nu acorzi atentie atunci cand bati palma cu o firma de instalatii sanitare. Mai mult decat pierderea financiara survenita cu o lucrare efectuata gresit, sunt costurile ulterioare pentru a remedia, alaturi de timpul pierdut si programul dat peste cap.

Cum te asiguri ca ai gasit un instalator Bucuresti de incredere?

Mai ales atunci cand nu ai o urgenta, este bine sa acorzi cateva minute cercetarii paginilor web care prezinta serviciile instalatorilor sanitari, pentru a fi sigur de alegerea facuta. Iata ce ar trebui sa iei in considerare atunci cand alegi un instalator la domiciliu:

  • Contacteaza doar firmele autorizate

Intr-adevar, nu intotdeauna conteaza diplomele si certificarile, insa nu este si cazul acestui domeniu – pentru instalatii sanitate montate corect si reparatii care sa remedieze eficient problemele survenite, ai nevoie sa colaboreazi doar cu instalator sanitar autorizat. In plus, un instalator sanitar autorizat iti garanteaza si calitatea lucrarii efectuate, eventuale revizii, acolo unde este necesar. 

  • Verifica specializarea si lucrarile pe care le asigura

Fiecare firma de instalatii sanitare este specializata pe anumite categorii de servicii, unele putand sa ofere doar sanitare, in timp ce alte echipe sunt pregatite si pentru gama de instalatii termice. Asadar, comunicati eficient tipul de lucrare, in special cand este vorba de lucrari ample de amenajare.

  • Care sunt costurile lucrarilor efectuate?

Desi nu pot fi discutate si stabilite concret online sau telefonic, tarifele aproximative pentru lucrari efectuate de instalator sanitar Bucuresti – firma autorizata, ar trebui sa fie mentionate pe site. Spre exemplu, pentru o parte dintre lucrarile de amenajare, renovare, inlocuire sanitare, preturile pot fi comunicate cu exactitate. Cu toate acestea, doar in urma constatarii pot fi specificate costurile aferente lucrarilor ce urmeaza sa fie demarate. 

Totodata, asigura-te ca iti este clara de modalitatea de tarifare – unele firme percep un tarif la ora, costuri fixe pentru constatare, in timp ce altele nu percep comision pentru constatare si deplasare. 

  • Citeste recomandarile oferite pe site si retelele de socializare

Cu toate ca nu sunt intotdeauna relevante, te poti orienta si in functie de recenziile pe care le lasa alti clienti, iar daca citesti multe recenzii negative, care mentioneaza preturi si costuri ascunse, neseriozitate, lucrari neterminate sau efectuate gresit, este preferabil sa alegi o alta firma. 

Nu uita de recomandarile apropiatilor! O recomandare facuta de o persoana apropiata care a beneficiat de curand de serviciile unui instalator Bucuresti sector 1, instalator Bucuresti sector 2, 3, 4 si sectoarele 5 si 6 este intotdeauna de luat in considerare.  Noteaza mai ales recomandarile de instalatori profesionist care opereaza si in regim de urgenta, nu se stie cand este nevoie de interventie seara, dupa ora 21.00 sau in weekend, duminica. 

Instalator Bucuresti – preventie, amenajare, renovare sau servicii de urgenta?

Tipul de serviciu de care este nevoie influenteaza timpul alocat cercetarii firmei de instalatii cu care se colaboreaza, insa exista si firme care sunt la dispozitia clientilor atat pentru proiecte ample de amenajare, verificari cu scop preventiv sau urgente. De aceea, nu lasa lucrurile sa devina urgente – o simpla picurare a unei tevi se poate transforma intr-o inundatie in doar cateva ore, o instalatie infundata poate genera probleme la nivelul intregii instalatii si la vecini, atunci cand este vorba de garsoniera sau apartament in bloc.  Verificarile de preventie nu sunt deloc costisitoare si le poti solicita inainte de sarbatori, inainte de a pleca in vacanta sau atunci cand nu ai mai realizat de mult timp o astfel de revizie. 


Recomandarea noastra pentru instalator Bucuresti, in regim de urgenta si cu preturi accesibile este Luk Install:

Telefon – 0743 697 295

Mail – office@lukinstall.ro 

Website – www.lukinstall.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.