Edural Instal – solutia pentru instalatiile tale

Va marturisesc cu o oarecare unda de rusine ca pentru mine o instalatie sanitarea insemna: robinetele de la chiuvete, furtunul de la dus si cateva dopuri din plastic ce astupa scurgerile. Si ca mine cred ca sunt multi. Insa o instalatie sanitara este mult mai complexa.

Instalatiile sanitare interioare sunt compuse din doua mari categorii:

  • Instalatii pentru consumul curent de apa
  • Instalatii pentru canalizare

M-am decis sa ma opresc putin asupra primelor dintre ele. Instalatiile pentru consumul de apa constau in:

  • Instalatii sanitare de alimentare cu apa potabila rece
  • Instalatii sanitare de apa rece si calda de distributie si legaturi la obiectele sanitare
  • Conductele de distributie principala

instalatii sanitare

Asta este o clasificare simplista, dar pe care am simtit nevoia sa o fac ca si reper de porinire pentru a arata importanta pe care o are un instalator instalatii sanitare. Pentru ca vrem nu vrem sa recunoastem o asemenea lucrare, reparararea ei in cazurile in care intervin diverse probleme nu o poate face decat un specialist.

In primul rand sa vedem ce ne recomanda un specialist cand incepem o lucrare de asemenea anvergura.

Ce fel de materiale folosim?

Un instalator instalatii sanitare recomanda teava confectionata din cupru. Ea se foloseste la calorifere, la alimentarea cu apa calda si rece a Bailor si bucatariile. Se alege acest materil datorita proprietatii sale de a rezista la coroziune. Dupa punerea in functie a instalatiei teava de cupru se acopera cu un strat de protectie ce se formeaza din reactia cuprului cu apa, acest strat face ca ea sa fie inoxidabila. Se pot folosi si altfel de tevi dar trebuie sa tineti cont de cantitatea de carbon care intra in materialul din care sunt confectionate. Cu cat cantitatea de carbon este mai mica, cu atat mai mare este rezistenta la agentii corozivi. Cuprul este recomandat si datorita faptului ca microorganismele din apa sunt anihilate de cupru, acesta fiind bactericid. Pentru instalatiile de scurgere instalatorul instalatii sanitare recomanda tevile de propilena care sunt mai rezistente iar imbinarile sunt etanse in proportie de 100%.

Acum ca ne-am lamurit in mare despre ceea ce avem nevoie, unde gasim instalator instalatii sanitare?

instalatii sanitare 1

La Edural Instal Bucuresti!

Edural Instal  este in masura sa va puna la dispozitie, pentru asemenea lucrari complexe o intreaga echipa de instalatori instalatii sanitare Bucuresti. Este o echipa de oameni calificati si cu vasta experienta in domeniul instalatiilor. Aceasta experienta in domeniu face ca echipa sa gaseasca si sa ofere solutiile cele mai eficiente in functie de cerintele dumneavoastra si de locul unde vine amplasata lucrarea. Pe langa aceasta experienta si calificare necesare in derularea fara probleme a unui asemenea santier, solutiile oferite se refera si la exploatarea sistemelor de instalatii care sunt aferente locuintei.

Faptul ca firma beneficiaza de toate resursele care sunt necesare din punct de vedere tehnic, aportul unor instalatori instalatii sanitare Edural Instal este semnificativ important pentru ca toate cerintele dumneavoastra sa fie puse in practica cu solutiile cele mai bune si cu preturi avantajoase.

In momentul de fata aveti toate elementele necesare in ceea ce priveste pornirea executiei unui sistem de instalatii sanitare si nu va mai ramane de facut decat sa va bucurati de faptul ca acesta va fi realizat la parametri functionali de inalta calitate.

O sa gasiti foarte multe lucruri interesante daca rasfoiti si aici

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.