International Services Company – liderul serviciilor de curatenie

Firma International Services Company, firma de renume pe piata de business din Romania, se remarca prin calitatea serviciile de curatenie exterioara si interioara – sedii de firme, birouri, ateliere de productie, dar si prin ideile si tehnicile de amenjare a spatiilor verzi.

Avand o experienta de 17 ani in domeniul curateniei, compania constanteana reuseste sa se mentina in topul celor mai cautate firme prin calitatea serviciilor oferite, dar si prin profesionalismul personalului angajat.International Services Company

International Services Company este firma care iti satisface toate cerintele si exigentele in materie de curatenie.

Indiferent daca spatiul pe care il vrei ‘curat luna’ este un birou ori un depozit, o hala de productie ori un atelier, profesionistii International Services Company stiu sa faca fata cu succes oricarei provocari.

Bine pregatiti profesional, toti angajatii firmei stiu ca tot ceea ce conteaza pentru client este calitatea serviciilor oferite.

Specialistii International Services Company cunosc toate secretele in domeniul curateniei, reusind astfel sa se ridice la inaltimea tuturor provocarilor venite din partea partenerilor de afaceri.

Calitatea serviciilor de curatenie profesionala pe care firma le ofera tuturor clientilor este reflectata cel mai bine de portofoliul partenerilor de afaceri cu care International Services Company are incheiate contracte de colaborare, acesta fiind unul impresionant.

International Services Company 1Fie ca esti persoana fizica ori persoana juridica, fie ca ai nevoie doar de servicii de curatenie de ocazie ori de servicii de curatenie periodice, la compania constanteana vei gasi cu siguranta exact ceea ce iti doresti.

Atat serviciile de curatenie de interior, cat si cele exterioare, sunt onorate in cel mai scurt timp posibil de la preluarea comenzii, echipa de specialisti deplansandu-se in locatia indicata de client cu toate dotarile necesare.

International Services Company dispune de aparatura performanta, de ultima generatie, cu care reuseste sa dea o alta valoare termenului de curatenie profesionala.

Personalul calificat al companiei foloseste numai produse de calitate superioara, ecologice, sigure si non-toxice.

Cu echipamente performante, cu specialisti dedicati onorarii cu brio a tuturor solicitarilor si cu consumabile profesionale, International Services Company este cu siguranta partenerul ideal de care ai nevoie.

Lider recunoscut in domeniul curateniei, International Services Company se poate mandri si cu faptul ca detine toate acreditarile necesare atat in sistemul de calitate, cat si in cel de mediu.

Mereu la dispozitia clientilor, mereu atenti la detalii, mereu gata sa va ofere solutii profesionale si consultanta de specialitate in domeniul curateniei, profesionistii International Services Company sunt cei mai buni de pe piata.

Fie ca este vorba de indepartarea mizeriei si a impuritatilor de pe mobilier, fie ca se impune curatarea mochetelor ori a pardoselilor, a grupurilor sanitare ori a altor suprafete de mici sau de mari dimensiuni, apeland la serviciile pe care compania constanteana le presteaza vei obtine rezultatele pe care ti le doresti.International Services Company 2

International Services Company este firma care iti asigura servicii de curatenie profesionala la cele mai inalte standarde de calitate, operand atat cu personalul propriu, cat si cu personal preluat de la beneficiari, personal provenit din programele de reorganizare si restructurare.

Avand la dispozitie servicii de curatenie impecabila, la cele mai mici preturi de pe piata, oricine isi poate permite sa se relaxeze, International Services Company fiind firma in grija careia te poti lasa cu siguranta.

Pe langa serviciile de curatenie profesionala, International Services Company le mai ofera partenerilor sai de afaceri servicii de suport secretariat, suport curierat, suport operare calculatoare, suport inginerie constructii civile, servicii Tally si Draft Survey.

Scapa de grija curateniei, apeleaza cu incredere la serviciile profesionale pe care firma International Services Company le pune la dispozitia tuturor adeptilor calitatii !

Citeste alte articole interesante, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.