Intretinerea unui adeziv parchet

Utilizarea adezivului parchet este destul de simpla. Nu trebuie sa va faceti griji, deoarece acest tip de adeziv nu este toxic, asa ca nu o sa apara reactii adeverse, mai ales ca in cazul in care, din neatentie, puneti adeziv pe maini, el poate fi indepartat foarte usor. Acest adeziv parchet este fara solvent si apa pentru a putea indeplinii toate standardele internationale.

Intretinerea, dar si proiectarea unui adeziv parchet se face cu ajutorul lipirii substraturilor din lemn care ii absorb sau a parchetului multistrat. Odata ce gama a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult, Decolandia va pune la dispozitie foarte multe modele, care au o calitate ireprosabila si o rezistenta foarte mare. Acest adeziv se poate folosi si pentru aderenta formata parchetului masiv.

Adezivii traditionali in paralele cu gama noastra de adezivi parchet.

 De cele mai multe ori, acesti adezivii parchet de la Decolandia sunt reprezentati de o flexibilitate mai diferita fata de cei traditionali. In acest caz, podeaua care este instalata cu adezivi traditionali, in timp este posibil sa se deplaseze. Unul dintre avantaje este adus de adezivii nostrii, deoarece sunt reprezentati de rezistenta ridicata in momentul tractiunii, micind astfel riscul de miscare al placilor de parchet.

Acest adeziv parchet este bun si in instalarea podelelor aflate in dificultate, mai ales ca el se curata si foarte usor. Trebuie sa inaltimea adezivilor sa fie ideala, deoarece daca e prea mult podeaua se poade deplasa, iar daca este prea putin nu se fixeaza cum trebuie. Pentru o instalare ca la carte, placile solide trebuie sa aiba inaltimea adezivului de 18 mm, putand oferi rezistenta mai mare. Iar pentru parchetul din lemn masiv si cel fin, sa fie inaltimea de 14 mm. Odata ce podelele au fost fixate cu asemenea adezivi, ele pot fi finisate doar cu ajutorul lacurilor ce sunt bazate pe apa.

Necesitatea folosirii unui adeziv parchet de calitate.

 Poate ca nu puneti accentul asa mare pe un adeziv, mai ales ca va ganditi ca toti au aceeasi calitate, dar noi va contrazicem cu acest lucru. Adezivul parchet pe baza de apa chiar daca se usuca mai greu, ofera o fixare mult mai buna fata de adezivul simplu. Daca doriti ca munca pe care o depuneti in instalarea podelelor, atunci este necesar sa folositi si un asemenea adeziv, de o buna calitate. Este foarte important sa stiti ca un astfel de adeziv nu pateaza suprafata care este finisata. Mai ales ca orice fel de adeziv se poate folosi la instalarea oricarui tip de parchet, deoarece el a fost realizat pentru o functionare si o lipire eficienta.

Avantajele instalarii podelelor cu ajutorul adezivului parchet.

 Un avantaj destul de important al unui adeziv parchet este reprezentat de catre raportul calitate- pret, avand un pret accesibil si permitand o lejeritate, o simplitate in momentul instalarii podelelor de lemn. Inainte ca adezivul sa fie aplicat, podeaua trebuie degresata si curata, iar peretele la fel, pentru o buna aderenta.

Trebuie sa masurati placa de podea pentru a vedea cat va trebuie, iar apoi sa aplicati stratui de adeziv parchet, fiind o aplicare mult mai usoara. In materie de adeziv pentru parchet care sa dispuna de o calitate exceptionala, www.decolandia.ro va ofera o intreaga gama.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.