Investeste in cazanele cu abur saturat de la Compact Sigma!

cazaneIndiferent de domeniul de activitate, cazanul reprezinta o investitie importanta pentru orice firma care are o centrala termica proprie. Exista o multime de elemente care se schimba continuu in domeniul cazanelor: normele de protectie a mediului, nivelul de automatizare, randamentul sau structura personalului de exploatare sunt numai cateva aspecte care cresc complexitatea centralelor termice. Avand in spate o experienta de mai bine de un deceniu in domeniu, societatea Compact Sigma distribuie cazane de abur saturat cu multiple aplicatii industriale si de incalzire.

Aceste tipuri de cazane sunt de medie si joasa presiune, de tip Sigma AB. Ca principiu, un cazan transfera caldura rezultata in urma arderii unui combustibil catre un fluid, de obicei apa, sau apa si abur. Majoritatea cazanelor sunt fabricate din otel sau fonta. Combustibilii folositi sunt: gazul natural, combustibilul lichid (tip M, CLU sau pacura), carbunele, lemnul, peletii, curentul electric sau combustibili neconventionali (deseuri, de exemplu). Exista si cazane care folosesc caldura gazelor fierbinti rezultate in diverse procese, asa-numitele cazane recuperatoare.

In ceea ce priveste valorile atinse de cazanele Sigma, acestea au debite divizate pe doua nivele: de la 100 la 2500 de kg pe ora si de la 3000 la 6000 de kg pe ora. Concomitent cu variatia debitului de abur, se obtin si puteri termice si consumuri de combustibil diferite. Principiul prin care functioneaza aceste cazane este bazat pe arderea combustibililor, ce activeaza formarea de aburi in generator.

Caracteristicile de baza ale cazanelor cu abur Compact Sigma sunt:

– functionarea monobloc;

– arderea in focar cu suprapresiune si in tuburi orizontale;

– automatizarea completa.

Avantajele cazanului cu abur saturat Compact Sigma:

– forma optima a camerei de ardere, pentru siguranta sporita in exploatare;

– reactioneaza dinamic la necesarul variabil de abur;

– stabilitate in sarcina maxima si partiala, simplitate in schimbarea nivelului de sarcina;

– dimensiuni compacte pentru o suprafata de amplasare mica;

– izolatie din vata minerala si schimbator de caldura integrat;

– rama de baza stabila diminueaza incarcarea specifica a postamentului;

– deservire si intretinere simpla;

– ideal pentru utilizare in industrie si in companii de servicii in domeniul alimentar, al bauturilor, textil, materiale de constructii, chimie si ceramica;

 – robust, sigur si durabil;

– economic si ecologic;

– constanta ridicata a presiunii;

– calitate ridicata a presiunii.

Pe langa cazanele de apa calda, compania mai produce si comercializeaza:

– Cazane de apa fierbinte: functioneaza pe combustibil gazos, cazane de apa fierbinte cu functionare pe combustibil lichid; dezvolta puteri termice de pana la 5 Gcal/h (5.800 kW);

– Cazane de abur tehnologic: functioneaza pe combustibil gazos, dar si pe combustibil lichid. Sunt ignitubulare orizontal, au suprapresiune in focar si dezvolta presiuni de 1, 4, 6, 8, 10 si 12 bari, dar si debite in intervalul de 100 si 6.000 kg abur/h.

Compania este certificata in domeniul fabricarii cazanelor de catre ISCIR-CERT, fapt ce ofera garantia tuturor cumparatorilor ca produsele sunt de cea mai buna calitate si conforme cu standardele si normativele in vigoare. In ceea ce priveste domeniile de utilizare ale produselor Compact Sigma, acestea sunt numeroase, cum ar fi: industria alimentara, mai ales acolo unde este vorba de fierbere, distilare, extrudare si alte procese asemanatoare, industria farmaceutica, agricultura, precum si  industria de confectii si textile.

Date de contact:

Adresa: Str. Vicina nr. 6, sector 5 Bucuresti

Telefon: 021 423 20 04

Fax: 021 424 99 85

E-mail: office@compactsigma.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.