IPC Wash System Bucuresti – aceeasi calitate, alta imagine!

Compania KSK Clean din Bucuresti, recunoscuta pe piata prestarilor de servicii de curatenie din Romania, le face o surpriza de proportii clientilor si partenerilor sai de afaceri.

IPC Wash System – aceasta este noua denumire a firmei care isi imbunatateste imaginea, dar mentine constanta calitatea echipamentelor si a serviciilor oferite colaboratorilor.

Serviciile de consultanta, configurare si proiectarea solutiilor tehnice in domeniul prestarilor de servicii de curatenie oferite de specialistii firmei sunt cele mai profesionale de pe piata, acestea fiind adaptate fiecarui proiect in parte.

In oferta companiei veti gasi cea mai completa gama de echipamente profesionale destinate spalatoriilor auto si firmelor din industria farmaceutica, industria alimentara ori industria prelucrarii lemnului.

Produsele oferite de firma corespund celor mai inalte standarde de calitate, ele fiind fabricate de companii renumite din Germania, Spania sau Italia:

  • Echipamente de spalare cu jet de apa rece/calda, presiune maxima 5000 bar;
  • Echipamente de aspirare profesionale si industriale (inclusiv antiex);
  • Echipamente maturare, echipamente spalare-aspirare pardoseli;
  • Carucioare, mop-uri, lavete, diverse dispozitive de dozare consumabile;
  • Echipamente self/service de spalare si aspirare autoturisme;
  • Echipamente automate de spalare autoturisme, autobuze si autocamioane;
  • Instalatii de tratare a apelor reziduale rezultate dupa spalarea autovehiculelor;
  • Detergenti industriali si detergenti spalatorii auto;
  • Consumabile, piese de schimb si accesorii pentru toata gama de produse.

Pe langa echipamentele de ultima generatie, IPC Wash System Bucuresti ofera partenerilor sai de afaceri instalare si service in garanţie, consiliere in alegerea, achizitionarea si instalarea elementelor consumabile in perioada de garantie si postgarantie.

IPC Wash System Bucuresti este reprezentantul in Romania a producatorilor de renume mondial IPC-Italia, Istobal Spania, Ehrle si Haaga Germania, OLM Wash Franta.

In portofoliul firmei veti regasi numeroase lucrari de calitate in domeniul moraritului si panificatiei, logisticii si transporturilor, industriei alimentare si farmaceutice, spitalelor, industriei de prelucrare a lemnului, constructiilor civile si industriale, benzinarii si spalatorii auto, constructii civile si industriale, confectii si textile.

Un loc aparte in oferta companiei IPC Wash System Bucuresti il ocupa echipamentele profesionale de spalat pardoseli, acestea fiind cele mai bune de pe piata. Echipamentele pot fi folosite atat de operatorii industriali, cat si de institutiile publice, de constructori si de societatile al caror domeniu principal de activitate il reprezinta curatenia in hoteluri sau resedinte.

Cu echipamentele aflate in oferta IPC Wash System puteti slefui, degrosa, curata, cerui, lustrui si spala toate suprafetele din granit, marmura, mozaic, gresie, ceramica, beton, mocheta, linoleum sau parchet.IPC WS

In plus, pentru cei interesati, IPC Wash System ofera si echipamente destinate cu precadere curateniei pardoselilor in depozite si supermarketuri, acestea putand curata in medie 5000 de mp in 3 ore de lucru fara intreruperi.

Celantim 40 – echipament profesional cu o capacitate de lucru de 1.750 m²/h, la o putere nominala de 1650 W, cu diametrul periei de 45 cm si latimea lamelelor de uscare de 81 cm. Principiul de functionare al echipamentului consta in: injectie detergent (frecare cu o perie din nylon), absorbtie/aspiratie reziduuri, stergere/uscare in ambele directii cu 2 lamele de cauciuc. Este recomandat pentru suprafetele din gresie, granit, epoxy, linoleum, parchet si mochete. Rezervoarele din poliuretan de mare capacitate cu care este prevazut recomanda echipamentul pentru spalarea unei suprafete mari de pardoseala, la o singura alimentare cu apa si detergent. Celantim 40 este prevazut cu comutator/indicator pentru actionarea periilor, aspiratorului si injectiei detergentului. Rezervorul de apa are o capacitate de 40 de litri, iar cel pentru reziduuri de 50 de litri.

Lavamatic bt 820 – cea mai productiva si utila alegere in situatia in care intentionati sa spalati/curatati 5500 de mp pe ora lucrand 3 ore fara intrerupere.

IPC WS 2Ajustarea optima a presiunii de contact a periilor, apei si detergentului se face in functie de tipul podelelor si de gradul de murdarire al acestora. Schimbarea periilor si a lamelelor se face fara alte accesorii suplimentare, lamelele folosindu-se pe toate fetele inainte de a fi inlocuite.

Echipamentul este ideal pentru curatenia in depozite, fabrici si hypermarket-uri. Latimea destul de mica a masinii permite folosirea acesteia in zonele inguste.

Lavamatic bt 820 va confera confort maxim, vizibilitate in timpul lucrului si un nivel redus de zgomot in timpul exploatarii. Echipamentul are capacitatea rezervorului pentru detergent, dar si cea a rezervorului pentru reziduuri de 142 de litri, latimea lamelei de colectare fiind de 1010 mm. Latimea de lucru este de 820 mm, iar puterea de aspiratie de 550 W.

Alege echipamentele profesionale cand vine vorba de curatenia impecabila, alege din gama variata a companiei IPC Wash System!

Citeste alte materiale interesante aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.