iTechSol, o solutie in energia verde

iTechSol, o solutie in energia verdeVrei sa incepi sa utilizezi energia renegerabila si pentru aceasta ai nevoie de pompe de recirculare pentru apa incalzita cu ajutorul energiei solare, insa nu stii la cine sa apelezi? Firma iTechSol din Peris, judetul Mures, iti sta la dispozitie cu cele mai performate solutii care inglobeaza cele mai noi tehnologii pentru pompele de recirculare.

Este foarte important sa utilizezi pompele de recirculare solara in componenta instalatiilor de incalzire cu ajutorul energiei solare. In acest mod poti evita aparitia factorilor perturbatori care pun in pericol functionarea instalatiei sau care diminueaza eficienta ei. Prin alegerea unor pompe de recirculare de inalta eficienta, consumul de energie electrica al instalatiilor solare poate fi redus considerabil, si astfel poate fi marita eficienta instalatiei. Componentele sensibile la temperatura mare, cum este pompa, trebuie sa fie amplasate intr-o zona protejata de vaporii instalatiei. De aceea, legatura la vasul de expansiune din instalatia solara nu trebuie sa fie pe aspiratia pompei, asa cum este normal pentru instalatiile de incalzire. Pompa este dispusa in zona cea mai sigura a instalatiei solare, pe conducta de retur, unde temperatura e cea mai mica.

Pompele recirculare solare sunt cel mai bun ajutor daca doresti ca agentul termic din circuitul de incalzire sa fie transportat in spirala schimbatorului din boiler. Caracteristicile tehnice ale pompelor de recirculare solare sunt diferite, dupa cum urmeaza:

– temperatura maxima de lucru poate ajunge la 110°C pe retur si 160° C pe tur;
– presiunea maxima de lucru este de 8 bar.

Instalatia poate fi dotata cu termometru, debitmetru, robinet de coloana, robinet de umplere si un racord lateral de 3/4″ pentru conexiunea vasului de expansiune. Dezaerisirea instalatiei de incalzire se poate realiza in mod automat. Componentele instalatiei sunt din inox, alama si plastic, iar garniturile de etansare sunt confectionate din materiale speciale, capabile sa reziste la temperaturi mari. Unele pompe de recirculare sunt alimentate cu curent continuu, generat de un panou fotovoltaic cu o putere de 16 W si o tensiune de 16,5 Vcc. In sistemul de comanda al pompei este integrat un senzor de temperatura direct in pompa, care asista si regleaza viteza de rotatie si puterea pompei in circuitul instalatiei. Pornirea si oprirea pompei se face in mod automat in functie de temperatura lichidului de incalzire din panourile solare si temperatura din boiler.

Apeland la sistemele avansate comercializate de catre firma iTechSol din Peris nu poti avea decat de castigat. Cu totii stim ca preturile de achizitie a sistemelor de incalzire moderne iTechSol, o solutie in energia verde1bazate pe energia solara sunt mai mari decat in cazul celor conventionale. Ceea ce se uita este faptul ca sursa de energie folosita pentru incalzirea agentului termic este inepuizabila si gratis. Acest lucru duce la o amortizare in scurt timp a investitiei tale, care are avantajul de a folosi o energie curata si gratuita.

In tara noastra, utilizarea acestei forme de energie se face inca la o scara mult prea redusa, dar viitorul o va face aplicabila pe scara mult mai mare, in parte datorita ieftinirii componentelor, dar si implicarii tot mai mare a statului in subventionarea lor.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege pompe recirculare solare iTechSol. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele iTechSol? Suna la numerele 0265-343.013 si 0745-667.888 sau trimite un e-mail pe adresa contact@panoultau.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.